Igor Sijsling – Jarkko Nieminen: Live kijken naar Mutua Madrid Open

Igor Sijsling (ATP-59) komt woensdag 7 mei om 14.00 uur voor de tweede maal in actie op het Masters-toernooi in Madrid. De 26-jarige Amsterdammer gaat het opnemen tegen Jarkko Nieminen, de nummer 57 van de wereld. Op het spel staat een plaats bij de laatste zestien.

Qualifier Sijsling plaatste zich via een knappe overwinning op Tommy Haas voor de laatste 32 spelers van dit toernooi. Na een matige openingsset trok de Nederlander de wedstrijd met 3-6 6-1 en 6-4 naar zich toe. Dankzij deze prestatie is hij sowieso al verzekerd van 70 ATP-punten voor de wereldranglijst.

Nieminen rekende in de openingsronde af met Robin Haase. Na een uur spelen stapte de Fin met een klinkende 6-3 6-2 overwinning van de baan. Verliezer Haase sprak na afloop over ‘zijn slechtste wedstrijd van het seizoen’.

Zesde ontmoeting tussen Sijsling en Nieminen

In de afgelopen twee jaar hebben ‘Sijs’ en Nieminen maar liefst vijf keer een wedstrijd tegen elkaar gespeeld, de huidige head-to-head tussenstand is 3-2 in het voordeel van de 32-jarige Fin.

De laatst ontmoeting op het gemalen baksteen vond plaats op het ATP-toernooi van Düsseldorf 2013. Nieminen won deze confrontatie uiteindelijk met 7-5 4-6 en 6-3 en plaatste zich zo voor de finale van de World Team Cup.

Programma woensdag 7 mei Madrid Open

Vandaag staan alle tweede ronde partijen op het programma in Madrid. Het speelschema is, met uitzondering van de gespeelde wedstrijden van 11.00 uur, als volgt:

12.30 uur: Marinko Matosevic – John Isner
12.30 uur: Aleksandr Dolgopolov – Ernests Gulbis
14.00 uur: Grigor Dimitrov – Marius Copil
15.15 uur: Rafael Nadal – Juan Monaco
15.30 uur: Marin Cilic – Paul-Henri Mathieu
16.45 uur: Mikhail Youzhny – Feliciano Lopez
18.00 uur: Jo-Wilfried Tsonga – Santiago Giraldo
20.00 uur: Andy Murray – Nicolas Almagro

Live streaming ATP Madrid

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.