Igor Sijsling – Jiri Vesely: Live kijken naar ATP Düsseldorf

De 26-jarige Igor Sijsling (ATP-52) neemt het in de eerste ronde van het ATP 250-toernooi in Düsseldorf op tegen Jiri Vesely, de nummer 104 van de wereldranglijst. Sijsling en zijn Tsjechische tegenstander worden om 13.30 uur op het centre court verwacht.

Beide heren stonden dit jaar al één keer tegenover elkaar, dit was in de eerste ronde van het Masters-toernooi in Indian Wells. Ondanks een goede wedstrijd verloor ‘Sijs’ uiteindelijk na een tiebreak in de beslissende set. Vandaag krijgt hij dus de mogelijkheid om revanche te nemen voor zijn nipte nederlaag van twee maanden geleden.

Sijsling favoriet voor plaats in tweede ronde ATP Düsseldorf

Hoewel bookmaker Unibet verwacht dat de lager geklasseerde Vesely naar de tweede ronde gaat, zet ik mijn geld op Sijsling. De Amsterdammer wint de laatste twee toernooien zijn must-win wedstrijden en zal zich vandaag niet laten verrassen door de 20-jarige lefty uit Tsjechië.

Mocht Sijsling ook daadwerkelijk te tweede ronde bereiken, dan speelt hij tegen de winnaar van het duel tussen Nikolay Davydenko en Dudi Sela. Deze partij staat morgen pas op het programma.

Programma maandag 19 mei ATP Düsseldorf

12.00 uur: Teimuraz Gabashvili – Dusan Lajovic
13.30 uur: Igor Sijsling – Jiri Vesely
15.00 uur: Pablo Carreno-Busta – Jurgen Melzer
16.30 uur: Dustin Brown – Yen-Hsun Lu
17.00 uur: Mirza Basic – Nikola Milojevic

Haase tegen Volandri in eerste ronde ATP Nice

Robin Haase, die gisteren de dubbelfinale op het Masters-toernooi in Rome verloor, is deze week actief op het Open de Nice Côte d’Azur toernooi. De 27-jarige Hagenaar speelt in de openingsronde tegen Filippo Volandri uit Italië. Haase en Volandri stonden één keer eerder tegenover elkaar, dit was op een Challenger-toernooi in San Marino 2010. Onze landgenoot won deze wedstrijd met 6-2 en 7-6.

Live streaming Düsseldorf Open

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.