Igor Sijsling – Joao Souza: Live streaming ATP Casablanca

Igor Sijsling (ATP-55) is in de eerste ronde van het Grand Prix Hassan II toernooi gekoppeld aan Joao Souza, de nummer 38 van de wereld. De Nederlander en 25-jarige Portugees worden om 15.00 uur Nederlandse tijd verwacht op het centre court in Casablanca.

Voor de 26-jarige Sijsling wordt het zijn eerste gravelwedstrijd van dit seizoen. Doorgaans speelt de Nederlander het liefst op snelle banen, maar vorig jaar liet hij zien ook goed uit de voeten te kunnen op het gemalen baksteen. Hij bereikte de halve finale op het ATP-toernooi in Düsseldorf en stond in de tweede ronde van Roland Garros, waarin hij na een 2-0 voorsprong in sets alsnog verloor van Tommy Robredo. Echter bieden resultaten uit het verleden geen garanties voor de toekomst.

Tegenstander Souza heeft dit jaar al twee graveltoernooien gespeeld. Zijn beste resultaat boekte hij in Rio de Janeiro, waar hij de kwartfinales bereikte. Hoewel de Portugees normaal gesproken het liefst actief is op gravel, boekte hij zijn grootste succes op een indoorbaan. Ruim zes maanden geleden won hij in Kuala Lumpur als eerste Portugees ooit een ATP-toernooi.

Souza favoriet voor plaats in tweede ronde Grand Prix Hassan II

Ik verwacht niet dat Sijsling zich plaatst voor de tweede ronde op het graveltoernooi in Casablanca. Souza is voor mij de grote favoriet en zal met een straight sets overwinning van de baan stappen.

Haase treft Nedovyesov in eerste ronde Casablanca

Robin Haase is in de eerste ronde van het ATP 250-toernooi in Casablanca gekoppeld aan Aleksandr Nedovyesov, de nummer 76 van de wereldranglijst. Deze partij staat op dinsdag 8 april of woensdag 9 april op het programma op het Marokkaanse gravel.

De 27-jarige Haase en Nedovyesov, die afgelopen weekend nog voor Kazachstan in actie kwam in het Davis Cup-toernooi, speelden één keer eerder tegen elkaar. Maar liefst negen jaar geleden was Haase op een Future-toernooi in drie sets te sterk voor Nedovyesov.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je alle wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.