Igor Sijsling in kwartfinale tegen David Ferrer

De laatste Nederlander op het Unicef Open 2012, Igor Sijsling (ATP-112), staat voor een lastige klus. De 24-jarige Amsterdammer zal voor een plaats in de halve finale, af moeten rekenen met topseed David Ferrer (ATP-6). De wedstrijd tussen Sijsling en Ferrer zal niet voor 12.30 uur van start gaan, op het centre court in Rosmalen.

Sijsling bereikte gisteren voor het eerst in zijn carriere de kwartfinale van een ATP-toernooi. De Nederlander versloeg zijn zuiderbuur Rochus met 7-5 en 7-6. Nu staat hij echter wel voor een zwaar duel. De inmiddels 30-jarige Ferrer lijkt in de herfst van zijn carriere alleen maar sterker te worden. Toch heeft hij dit jaar ook al van mindere goden verloren, dus misschien kan Sijsling in eigen land toch voor een grote stunt gaan zorgen.

Bwin heeft hier echter geen vertrouwen in, getuigd de quote van maarliefst 7.00. Ferrer is met een notering van 1.08 duidelijk de grootste kanshebber op een plek bij de laatste vier.

Voorbeschouwing: Kim Clijsters – Francesca Schiavone

Naast Sijsling-Ferrer heeft het Unicef Open vandaag nog een mooi affiche. Kim Clijsters (WTA-53) zal namelijk de strijdt aangaan met Francesca Schiavone (WTA-26). De wedstrijd staat omstreeks 14.30 uur op de planning.

Beide dames hebben al elf keer eerder tegen elkaar gespeeld, Clijsters stapte alle keren als winnares van de baan. Hierbij moet wel vermeld worden, dat alle ontmoetingen plaats vonden in de ”eerste” carriere van de Belgische. In de loop der jaren is Schiavone alleen nog maar gegroeid als speelster, wat ondermeer resulteerde in Grand Slam overwinning en een plaats in de top 5. Momenteel is ze terug gezakt naar de 26e positie.

Ondanks haar gebrek aan wedstrijdritme, heeft Bwin Clijsters toch aangewezen als favoriet. Op de 29-jarige speelster staat een notering van 1.22. Wanneer Schiavone weet te winnen, keert Bwin 4.00x uw inleg uit.

Overige wedstrijden Unicef Open 2012

Hieronder staan de overige wedstrijden die op donderdag 21 juni afgewerkt worden. Bijgevoegd staan de quotes van Bwin.

Heren
Roger-Vasseling (1.95) – Petzschner (1.80)
Ito (1.87) – Paire (1.87)
Muller (2.20) – Malisse (1.62)

Dames
Arvidsson (2.35) – Radwanska (1.55)
Flipkens (3.60) – Vinci (1.26)
Cibulkova (1.60) – Petrova (2.25)

Wedden op Tennis met bwin