Igor Sijsling – Louk Sorensen: Live kijken naar ATP Stuttgart

Igor Sijsling (ATP-68) speelt dinsdag 8 juli zijn eerste ronde partij op het graveltoernooi in Stuttgart. De Amsterdammer neemt het op tegen Louk Sorensen, de nummer 236 van de wereld. Deze wedstrijd gaat om 16.00 uur van start op het center court.

Voor Sijsling wordt het zijn eerste toernooi na zijn vroege uitschakeling op Wimbledon. Ook op gravel kent ‘Sijs’ dit jaar maar weinig succes. Alleen in Madrid en Rome overleefde onze landgenoot de eerste ronde.

Lucky loser Sorensen staat voor de eerste keer in zijn loopbaan in het hoofdtoernooi van Stuttgart. Vier keer eerder speelde hij het kwalificatietoernooi, steeds zonder succes. Dit jaar speelde de Ier negentien wedstrijden op gravel, hier sloot hij er twaalf winnend van af. Zijn beste resultaat boekte hij op het Challanger-toernooi in Santiago. Hij schopte het hier tot de halve finale, waarin hij verloor van Thiemo de Bakker.

Sijsling favoriet voor tweede ronde Stuttgart

Bookmaker Unibet heeft Sijsling naar voren geschoven als favoriet in dit eerste ronde duel. Ik zelf verwacht ook een degelijke overwinning van Sijsling, Sorensen is niet sterk genoeg om voor een verrassing te kunnen zorgen.

Mocht ‘Sijs’ de tweede ronde halen, dan gaat de Nederlander spelen tegen Roberto Bautista-Agut. De Spanjaard verkeert in uitstekende vorm en won onlangs nog het Topshelf Open in Rosmalen.

Bertens en De Vroome in WTA Boekarest

Kiki Bertens en Indy de Vroome komen deze week in actie op het WTA-toernooi van Boekarest. Qualifier Bertens neemt het in de eerste ronde op tegen Irina Begu, lucky loser De Vroome treft op haar beurt tegen topfavoriete Simona Halep. Beiden spelen woensdag 9 juli hun wedstrijd op het gemalen baksteen in Roemenië.

Live streaming ATP Stuttgart

Heb je een account bij Unibet, dan kun je veel wedstrijden LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.