Igor Sijsling – Marco Cecchinato: Live kijken naar ATP-toernooi Rome

De 26-jarige Igor Sijsling (ATP-53) speelt vanmiddag zijn eerste ronde partij op het ATP 1000-toernooi in de Italiaanse hoofdstad Rome. De Nederlander neemt het op tegen wildcard-speler Marco Cecchinato, de nummer 149 van de wereld. Beide heren worden om 14.00 uur op het court Grandstand verwacht.

Voor Sijsling is het zijn eerste optreden op het Internazionali BNL d’Italia. Thuisspeler Cecchinato nam de afgelopen twee jaar deel aan het kwalificatietoernooi, maar slaagde er niet in om zich voor het hoofdschema te plaatsen. Dit jaar ontving de 21-jarige tennisser een wildcard van de toernooiorganisatie, waardoor hij zijn debuut kan maken op dit Masters-toernooi.

Gravelsucces voor Sijsling

Na drie nederlagen op rij kende ‘Sijs’ afgelopen week zijn eerste succes op het gemalen baksteen. Hij sloeg zich door de kwalificaties en bereikte zelfs de tweede ronde op het ATP-toernooi in Madrid. In de openingsronde won hij van de hoger geklasseerde Tommy Haas, wie hij mogelijk opnieuw tegenkomt in de tweede ronde van dit graveltoernooi.

De nummer twee van Nederland moet de eerste ronde tegen Cecchinato dan wel zien te overleven. Ik denk dat dit ook gaat gebeuren en zet in op een 2-1 overwinning voor Sijsling.

Live streaming Internazionali BNL d’Italia

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijd Igor Sijsling – Marco Cecchinato LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.