Igor Sijsling – Marin Cilic: Live streaming ABN AMRO Tennistoernooi

Igor Sijsling (ATP-64) begint zaterdag 15 februari om 19.30 uur aan zijn eerste halve finale op het ABN AMRO World Tennis Tournament. De 26-jarige Amsterdammer moet hierin zien af te rekenen met Marin Cilic, de huidige nummer 37 van de wereld.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

‘Sijs’ plaatste zich voor de laatste vier via een knappe overwinning op de hoger geplaatste Philipp Kohlschreiber. De Nederlander was dan ook erg verheugd na afloop van zijn partij. ”Dit is misschien wel mijn beste resultaat tot nu toe, qua puntenaantal in ieder geval”, vertelde Sijsling. ”Toen ik het matchpoint benutte, genoot ik volop. Dan komt even alles eruit.”

Enige zorgen zijn wel, aangezien Sijsling last heeft van zijn schouder. ”Mijn fysieke gesteldheid is nu belangrijk, want ik heb wel last van mijn schouder. De pijn voelt als overbelasting en dat baart me wel zorgen.”

Cilic al acht wedstrijden op rij ongeslagen

Met Cilic treft Sijsling een tegenstander die in grote vorm verkeert. De huidige nummer 37 van de wereld won afgelopen week het indoortoernooi in Zagreb en is deze week nog zonder setverlies, met overwinningen op top 10-spelers Jo-Wilfried Tsonga en Andy Murray.

De Kroaat heeft zijn goede prestaties mede te danken aan zijn verbeterde service. ”’Mijn coach Goran Ivanisevic heeft me enorm geholpen met mijn opslag. Tegen topspelers maakt dat een enorm verschil voor me. Dat merkte ik vorige week in de finale van Zagreb tegen Tommy Haas en nu tegen Andy Murray was mijn service ook doorslaggevend. Ik heb er een wapen bij.”

Verdien geld dankzij Sijsling

Naast het live volgen van deze onderlinge wedstrijd tussen Sijsling en Cilic kunt u ook geld verdienen dankzij de 26-jarige Nederlander. Een overwinning van Sijsling staat bij bookmaker Unibet genoteerd voor 3.05. De Kroaat is met een odd van 1.36 duidelijk de favoriet in deze wedstrijd.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws