Igor Sijsling ontmoet Jack Sock in eerste ronde Washington 2013

Sijsling APImagesDe huidige nummer één van Nederland, Igor Sijsling (ATP-59), maakt vandaag voor het eerst zijn opwachting op het Citi Open Washinton DC toernooi. De Amsterdammer gaat het opnemen tegen thuisspeler Jack Sock, die terug te vinden is op plaats 92. Beide heren beginnen om 22.00 uur Nederlandse tijd aan deze partij.

Met het oog op de US Open Tennis 2013, het laatste Grand Slam toernooi dat over een maand van start gaat, is het belangrijk dat Sijsling weer een overwinning boekt op hardcourt. Zijn goede prestaties op Wimbledon en Newport werden opgevolgd door vroege nederlagen op de hardcourttoernooien in Bogota en Atlanta.

Mede door zijn snelle nederlagen in Bogota en Atlanta, wordt Sijsling niet als favoriet gezien voor de overwinning. Bookmaker Unibet gaat uit van een zege voor Sock.

Haase wint eerste ronde ATP-toernooi Kitzbühel

Robin Haase (ATP-68) heeft zich vanmiddag geplaatst voor de tweede ronde van het ATP-toernooi in Kitzbuhel. De titelverdediger was in de openingsronde met 6-4 en 7-6 te sterk voor Guillame Rufin (ATP-96).

De 26-jarige Hagenaar is nu tien wedstrijden ongeslagen op het Oostenrijkse gravel. In de tweede ronde gaat hij spelen tegen Daniel Brands, die vandaag te sterk was voor de als vijfde geplaatste Carlos Berlocq.

Bertens verliest openingsronde in Washington

De 21-jarige Kiki Bertens (WTA-68) is er opnieuw niet in geslaagd om een wedstrijd op het hoogste toernooi winnend af te sluiten. De Wateringse ging op het Amerikaanse hardcourt in drie sets onderuit tegen Jana Cepelova, de nummer 77 van de wereldranglijst. Dit betekent haar vijfde achtereenvolgende nederlaag in de eerste ronde op een WTA-toernooi.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws