Igor Sijsling – Philipp Kohlschreiber: Live streaming Wimbledon 2014

Igor Sijsling (ATP-59) speelt dinsdag 24 juni zijn eerste ronde partij op Wimbledon 2014. De 26-jarige Amsterdammer neemt het op tegen Philipp Kohlschreiber, de nummer 28 van de wereldranglijst. Beide heren worden om 17.00 uur Nederlandse tijd op Court 16 verwacht.

Sijsling kende de afgelopen geen goede voorbereiding op het grootste Grand Slam toernooi ter wereld. Hij haalde weliswaar de kwartfinale op een Challenger-toernooi, maar verloor zowel op Queen’s als in Rosmalen al in de eerste ronde. Het wordt dan ook een grote klus om zijn puntenaantal van vorig jaar te prolongeren. ‘Sijs’ schopte het toen tot de derde ronde, na onder andere gewonnen te hebben van Milos Raonic.

De inmiddels 30-jarige ‘Kohli’ is daarentegen wel goed begonnen aan het grasseizoen. Kohlschreiber behaalde de halve finale in Halle en won vervolgens nog twee wedstrijden op de Boodles Tennis Challenge. De Duitser wist onder meer al te winnen van John Isner en Fabio Fognini, twee spelers die een stuk hoger op de ATP-ranglijst staan.

Haase boos op Nederlandse tennispers

Robin Haase plaatste zich gisteren voor de derde keer in zijn loopbaan voor de tweede ronde op Wimbledon. Tijdens de persconferentie na afloop van zijn knappe zege op Vasek Pospisil bleef de Hagenaar erg zakelijk: ”Ik ben blij dat ik gewonnen heb. Het was gelukkig goed genoeg. Ik heb goed geserveerd en de paar kansen die ik kreeg kon ik pakken.”

In het vervolg van de persconferentie deed Haase een opvallende uitspraak, waaruit bleek dat hij  niet blij is met de tennispers uit Nederland. ”Eigenlijk ga ik met tegenzin naar deze persconferentie. Ik ga voortaan korte en saaie antwoorden geven en dat is voor niemand leuk. Het is elke keer hetzelfde, want ik word tachtig procent van de keren verkeerd gequoot.”

Haase speelt zijn volgende wedstrijd tegen Gilles Simon, die is afgezakt naar de 44e plaats op de wereldranglijst. De Fransman wist in zijn eerste ronde partij gemakkelijk af te rekenen met Konstantin Kravchuk.

Wedden op Wimbledon 2014

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.