Igor Sijsling – Thiemo de Bakker: Live wedden Topshelf Open

Igor Sijsling (ATP-60) begint zijn Topshelf Open 2014 met een wedstrijd tegen landgenoot Thiemo de Bakker, de nummer 143 van de wereldranglijst. Deze partij staat om 15.00 uur gepland op het Centre Court in Rosmalen.

In 2010 stonden Sijsling en De Bakker ook al tegenover elkaar in de eerste ronde van dit grastoernooi. In een spannende wedstrijd was het uiteindelijk 26-jarige ‘Sijs’ die zich plaatste voor de tweede ronde. De totale head-to-head tussenstand is 3-2 in het voordeel van De Bakker, die vorig jaar in Winston Salem zijn laatste overwinning boekte op zijn landgenoot.

Sijsling favoriet voor tweede ronde Topshelf Open

Bookmaker Unibet geeft Sijsling de meeste kans op de overwinning. De Amsterdammer is op zijn best op snelle banen, bereikte al eens de kwartfinale in Rosmalen en stond vorig jaar in de derde ronde op het magische Wimbledon.

Toch verwacht De Bakker niet dat hij kansloos is op een snelle baan als gras. ”Het grappige is juist dat ik het tegen hem beter doe op snelle banen”, aldus De Bakker tegenover Tennis.nl. ”Zijn spel past goed bij gras, maar dat van mij ook wel. Ik heb niet voor niets in de jeugd Wimbledon gewonnen. Al beweegt hij van nature misschien iets beter op deze ondergrond. Ik denk dat vooral de vorm van de dag de doorslag geeft.”

Programma maandag 16 juni ATP Rosmalen

12.30 uur: Kenny de Schepper – Steve Johnson
12.30 uur: Lukas Lacko – Victor Hanescu
14.00 uur: Dmitry Tursunov – Bradley Klahn
14.00 uur: Matthew Ebden – Adrian Mannarino
15.00 uur: Igor Sijsling – Thiemo de Bakker
15.30 uur: Marcel Granollers – Benjamin Becker

Programma maandag 16 juni WTA Rosmalen

12.30 uur: Michaella Krajicek – Jana Cepelova
12.30 uur: Mona Barthel – Maria Kirilenko
14.00 uur: Klara Koukalova – Maria-Theresa Torro-Flor
14.00 uur: Marina Erakovic – Coco Vandeweghe
16.30 uur: Kirsten Flipkens – Polona Hercog

Wedden op Topshelf Open 2014

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het volgen van de wedstrijden in Rosmalen een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.