Igor Sijsling – Tommy Haas: Live streaming Mutua Madrid Open Tennis

De 26-jarige Igor Sijsling (ATP-59) staat in de openingsronde van het Masters-toernooi van Madrid tegenover de tien jaar oudere Tommy Haas (ATP-17). Deze wedstrijd staat op dinsdag 6 mei om 11.00 uur op het programma en wordt afgewerkt op het Pista Arantxa Sanchez Vicario.

‘Sijs’ stond in het verleden drie keer eerder tegenover de ervaren Haas, al deze partijen vonden afgelopen jaar plaats. De laatste ontmoeting stond afgelopen jaar in Miami op het programma. De Duitser won deze tweede ronde partij met 6-0 5-7 en 6-3. Ook voor deze partij is Haas voor mij de grote favoriet, ik zet in op een 2-0 overwinning voor het veertiende reekshoofd.

Haase kansloos onderuit tegen Nieminen

Robin Haase heeft zijn goede week in Boekarest geen goed vervolg kunnen geven. De 27-jarige Hagenaar ging in de eerste ronde van het Mutua Madrid Open toernooi kansloos onderuit tegen Jarkko Nieminen. De linkshandige Fin stapte met een 6-3 en 6-2 overwinning van de baan en treft de winnaar van het duel tussen Sijsling en Haas in de tweede ronde.

Op zijn persoonlijke website sprak Haase van ‘zijn slechtste wedstrijd van het seizoen’. In het tweede bedrijf nam hij een 2-0 en 40-15 voorsprong, maar won vervolgens geen game meer.

”Ik voelde dat ik de wedstrijd kon kantelen wanneer ik een break voorsprong nam”, aldus Haase. ”Bij een 2-0 en 40-15 voorsprong verloor ik even mijn concentratie en hier nam Jarkko dankbaar gebruik van. Het was de slechtste wedstrijd van het seizoen in mentaal opzicht. Dit had niet mogen gebeuren!”

Programma dinsdag 6 mei ATP Madrid

Naast de wedstrijd tussen Sijsling en Haas staan er vandaag nog een aantal andere interessante wedstrijden op het programma. Dit zijn de volgende partijen:

11.00 uur: Ernests Gulbis – Jerzy Janowicz
12.00 uur: Jo-Wilfried Tsonga – Santiago Giraldo
12.30 uur: Fabio Fognini – Aleksandr Dolgopolov
15.30 uur: Milos Raonic – Jeremy Chardy
20.00 uur: Stanislas Wawrinka – Dominic Thiem

Live streaming Sijsling  – Haas

Heb je een account bij Unibet, dan kun je veel wedstrijden LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.