Igor Sijsling treft David Ferrer in eerste ronde Roland Garros 2014

Igor Sijsling wacht een loodzware eerste ronde op Roland Garros. De 26-jarige Nederlander gaat namelijk spelen tegen David Ferrer, de verliezend finalist van vorig jaar.

‘Sijs’, die vorig jaar in de tweede ronde verloor tegen Tommy Robredo, nam het drie keer eerder op tegen de top 5-speler. Alle ontmoetingen werden gewonnen door Ferrer, die uiteraard ook komende week als grote favoriet begint aan de wedstrijd.

Haase loot Davydenko op Roland Garros

Robin Haase heeft het beter getroffen dan landgenoot Sijsling, hij neemt het in de eerste ronde op tegen Nikolay Davydenko. Haase en Davydenko stonden drie keer eerder tegenover elkaar, de Hagenaar leidt met 2-1 in onderlinge ontmoetingen.

De nummer één van Nederland bereikte de afgelopen drie jaar telkens de tweede ronde, wat ook zijn beste prestatie ooit is. Vorig jaar verloor Haase in de tweede ronde van Jerzy Janowicz uit Polen.

Wedden op Roland Garros 2014

Naast het volgen van de wedstrijden van de Nederlanders op Roland Garros, kunt u ook geld verdienen dankzij onze landgenoten. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Roland Garros pagina.