Igor Sijsling verliest in eerste ronde US Open 2013

Sijsling APImagesNa drie dagen tennis op de US Open 2013 zijn alle Nederlanders in het enkelspel alweer uitgeschakeld. Na het verlies van Kiki Bertens, Robin Haase en Thiemo de Bakker, is ook Igor Sijsling er niet in geslaagd om de eerste ronde te overleven. De 25-jarige Amsterdammer verloor in de openingsronde in vier sets van qualifier Peter Gojowczyk, de nummer 146 van de wereld.

”Sijs” geeft zichzelf de schuld van zijn vroege uitschakeling in New York. ””Ik had geen goede attitude op de baan, ik voelde me down. Ik ben nog steeds zoekende naar mijn vorm en liet daardoor mijn koppie een beetje hangen”, aldus Sijsling.

De Nederlander zit sinds zijn voedselvergiftiging op Wimbledon in een mindere periode. In zijn partij tegen Gojowczyk kwam hij in de derde set nog op een 3-1 voorsprong, maar kon niet doordrukken. ”Ik weet nog steeds niet hoe ik de punten moet binnenhalen. Ik had geen grip op de wedstrijd. Het was chaos voor mij en als je daar weer wordt teruggebroken, wordt het heel moeilijk”.

Het eerstvolgende toernooi waar Sijsling in actie komt, is het ATP-toernooi in Metz. Dit evenement begint op maandag 16 september. Vervolgens staat de nummer twee van Nederland nog op de entry list in Bangkok en Tokyo.

Tennisgeweld op Flushing Meadows

Van maandag 26 augustus tot en met zondag 8 september vindt op de hardcourtbanen in New York het vierde en tevens laatste Grand Slam toernooi van het jaar plaats. Gedurende deze twee weken besteedt GrandSlamToernooi.nl dagelijks veel aandacht aan de prestaties van de tennistoppers van de ATP- en WTA-Tour.

Wat ook interessant is om te doen tijdens de US Open, is een weddenschap plaatsen op tennis. Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.