Indian Wells Masters 2014: Igor Sijsling – Jiri Vesely

Igor Sijsling (ATP-55) begint zijn tweede BNP Paribas Open met een wedstrijd tegen Jiri Vesely (ATP-77) uit Tsjechië. De 26-jarige Sijsling en zes jaar jongere Vesely worden om 21.30 uur Nederlandse tijd op de baan verwacht om hun partij af te werken.

Voor Sijsling is het de hoogste tijd dat hij weer een keer als winnaar van de baan stapt. De 26-jarige Amsterdammer behaalde afgelopen maand weliswaar de halve finale op het ABN AMRO Tennistoernooi, maar verloor vervolgens zowel in Marseille als in Dubai al in de openingsronde tegen lager geklasseerde spelers.

Tegenstander Vesely maakt vanavond zijn debuut op het Masters-toernooi van Indian Wells. Zijn beste resultaat op hardcourt boekte Vesely dit jaar in Chennai. De nummer 77 van de wereld wist hier de tweede ronde te bereiken, waarna hij in straight sets verloor van Edouard Roger-Vasselin uit Frankrijk.

Verdien geld dankzij Sijsling

Naast het volgen van deze wedstrijd tussen Sijsling en Vesely kunt u ook geld verdienen dankzij de huidige nummer twee van Nederland. Een overwinning van Sijsling staat bij bookmaker Unibet genoteerd voor 1.43. Vesely is duidelijk de underdog, op de Tsjech staat een odd van 2.70.

Haase treft qualifier Smith in eerste ronde BNP Paribas Open

Robin Haase is in de openingsronde van het Masters-toernooi in Indian Wells gekoppeld aan John Patrick Smith, de nummer 219 van de wereld. Deze partij staat vermoedelijk op vrijdag 7 maart op het programma. Voor de Hagenaar wordt het de vijfde keer dat hij meedoet aan dit hardcourttoernooi. Alleen bij zijn debuut in 2008 behaalde hij de tweede ronde.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws