Indy de Vroome – Adriana Perez: Finale ITF-toernooi Monterrey

Indy de Vroome heeft zich geplaatst voor de finale van het ITF-toernooi in Monterrey. De pas 17-jarige Nederlandse was in een vreemde wedstrijd te sterk voor Alexandra Kiick uit de Verenigde Staten. De nummer acht van de plaatsingslijst stapte met een 1-6 6-0 en 6-1 overwinning van het Mexicaanse hardcourt.

Na afloop van haar gewonnen halve finale in het enkelspel kwam de Cromvoirtse ook nog uit in de finale van het dubbelspel. Samen met haar partner Lenka Wienerova kwam ze net te kort tegen het koppel Molinero/Pigossi. Het Nederlandse/Slowaakse duo verloor met 7-5 en 7-5.

Indy de Vroome – Adriana Perez

Indy de Vroome (WTA-272) speelt in de finale van het $25.000 toernooi in Monterrey tegen de 21-jarige Adriana Perez (WTA-233). Het grote Nederlandse talent en de uit Venezuela afkomstige Perez verschijnen om 19.00 uur Nederlandse tijd op het Mexicaanse hardcourt.

De Vroome, die zich verzekerd heeft van een plaats in het kwalificatietoernooi van de Australian Open 2014, kan haar succesvolle reeks vandaag bekronen met haar tweede eindzege op een $25.000 toernooi. In oktober schreef de als achtste geplaatste Cromvoirtse namelijk al een ITF-toernooi in Tampico op haar naam. Tegenstandster Perez, die nog geen enkele set verloor, was in september de sterkste op een hardcourttoernooi in Redding.

Ik verwacht dat De Vroome het ITF-toernooi in Monterrey op haar naam schrijft. Ondanks het feit dat ze een stuk lager staat op de wereldranglijst, is ze voor mij de grote favoriet voor de eindzege.

Wedden op tennis.

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws