Indy de Vroome – Rebecca Peterson: Finale ITF-toernooi Merida

Indy de Vroome heeft zich opnieuw weten te plaatsen voor een ITF-finale in Mexico. Het 17-jarige talent uit Brabant was vannacht in de halve finale in straight sets te sterk voor Heide El Tabakh. De Vroome versloeg de ongeplaatste El Tabakh, de nummer 376 van de wereld, met 6-3 en 6-2.

Voor de uit Cromvoirt afkomstige De Vroome, die binnenkort haar opwachting maakt op de KNLTB Tennis Masters, is het haar derde finale op een $25.000 toernooi in Mexico. In oktober stond ze voor het eerst in de finale, in Tampico pakte ze uiteindelijk de titel. Afgelopen week in Monterrey moest de Nederlandse na drie sets buigen voor Adriana Perez.

Indy de Vroome – Rebecca Peterson

De huidige nummer vijf van Nederland gaat de finale van het ITF-toernooi in Merida spelen tegen de ongeplaatste Rebecca Peterson (WTA-411). De Vroome en Peterson verschijnen om 23.58 uur Nederlandse tijd op de baan om hun partij af te werken op het Mexicaanse hardcourt.

Met Peterson treft De Vroome een tegenstander die dit jaar een flinke sprong heeft gemaakt op de wereldranglijst. De 18-jarige Zweedse scoort honderd procent in haar drie eerdere finales en is momenteel al veertien wedstrijden op rij ongeslagen.

Ondanks de mooie statistieken van Peterson, verwacht ik dat De Vroome vannacht haar tweede 25.000 dollartoernooi wint. De Nederlandse verkeert in grote vorm en verloor dit toernooi nog geen enkele set. Ik zet in op een 2-1 overwinning voor de 17-jarige speelster uit Cromvoirt, die binnenkort haar hoogste positie op de WTA-ranglijst ooit neerzet.

Wedden op tennis.

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws