Indy de Vroome verliest finale in Merida van Rebecca Peterson

Indy de Vroome is er, net als vorige week, niet in geslaagd om een goede week af te sluiten met een toernooizege. Het 17-jarige toptalent ging nipt onderuit tegen de ongeplaatste Rebecca Peterson. De één jaar oudere Zweedse trok met 7-5 4-6 en 6-3 aan het langste eind.

Vorige week in Monterrey verloor de Cromvoirtse ook in drie sets, toen was Adriana Perez de boosdoener. Ondanks haar verloren finales kan De Vroome terugkijken op twee goede weken en gaat ze zichzelf terugvinden op haar beste positie op de wereldranglijst ooit.

Over twee weken staat voor De Vroome de KNLTB Tennis Masters op het programma. Na dit nationale tennisevenement gaat ze zich voorbereiden voor het kwalificatietoernooi van de Australian Open, die op maandag 13 januari 2014 van start gaat.

Haase stelt top 30 als doel

Robin Haase heeft in een interview met TENNiS.nl aangegeven dat hij de komende jaren vast deel uit wil maken van de top 30. ”De ambitie is om de top 30 te bereiken, maar wel op een manier dat ik er niet even kort induik. Ik wil min of meer vast deel gaan uitmaken van de beste 30 spelers ter wereld. Dat betekent dat ik constant op een hoog niveau zal moeten spelen en dat is een mooie uitdaging”, aldus Haase.

De 26-jarige Hagenaar, momenteel de nummer 43 van de wereld, begint zijn seizoen in Brisbane en Auckland, waarna de Australian Open 2014 op het programma staan. Na het eerste ‘Slam’ van 2014 komt Haase niet in actie op het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam. ”In die periode kies ik ervoor om te gaan spelen op gravel en zal ik drie of vier evenementen afwerken in Zuid-Amerika. Ik wil dat een keer uitproberen”, vertelde de nummer één van Nederland.

Wedden op tennis.

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws