International Premier Tennis League 2014 live stream

International Premier Tennis League. De Singapore Slammers zijn er opnieuw niet in geslaagd om een wedstrijd te winnen. Voor eigen publiek gingen ‘de Slammers’ met 29-21 onderuit tegen de Manila Mavericks op het International Premier Tennis League .

Klik hier om de wedstrijden op de International Premier Tennis League live te volgen.

De Manila Mavericks waren in dit duel dicht bij de 30 punten, maar Serena Williams stak hier een stokje voor. De Amerikaanse boog tegen Kirsten Flipkens een 1-4 achterstand om en won de partij uiteindelijk na de shoot-out. De overige wedstrijden werden wel gewonnen door het tennisteam uit de Filipijnen.

Indian Aces winnen opnieuw van UAE Royals

De Indian Aces hebben gisteren ook hun vierde wedstrijd in de International Premier Tennis League weten te winnen. Het team uit India won met maar liefst 30-11 van de UAE Royals en gaat nu met 16 punten aan de leiding in het klassement.

Ondanks de grote nederlaag liet Jo-Wilfried Tsonga wel weten te genieten van de IPTL. ‘’Het is fantastisch om zo bij elkaar te zijn’’, aldus de Fransman. ‘’Op de tour hebben we geen tijd om met elkaar door te brengen en hier juist wel. Daarnaast speel ik nu ook in teamverband wat mij erg goed bevalt. Er is goede sfeer onderling en ik hoop dat we dit vast kunnen houden.’’

Manila Mavericks – UAE Royals

De eerste wedstrijd van de dag gaat tussen de Manila Mavericks en de UAE Royals. In de openingspartij neemt US Open 2014-kampioen Marin Cilic het op tegen Jo-Wilfried Tsonga. De huidige head-to-head stand tussen deze twee heren is 3-3.

Programma International Premier Tennis League
9.00 uur: Cilic – Tsonga
9.45 uur: Mladenovic – Flipkens
10.30 uur: Cilic / Zimonjic – Nestor / Huey
11.15 uur: Mladenovic / Zimonjic – Flipkens / Nestor
12.00 uur: Ivanisevic – Philippoussis
Singapore Slammers – Indian Aces

Om 12.30 uur Nederlandse tijd starten de Singapore Slammers met hun tweede thuiswedstrijd. Ze nemen het op tegen de nog ongeslagen Indian Aces. De eerste wedstrijd gaat tussen Lleyton Hewitt en Gael Monfils. Deze twee tennissers stonden vorige week ook tegenover elkaar in de IPTL, ‘La Monf’ won toen met maar liefst 6-1.

Programma
12.30 uur: Hewitt – Monfils
13.15 uur: Williams – Ivanovic
14.00 uur: Berdych – Soares – Monfils / Bopanna
14.45 uur: Williams / Soares – Mirza / Bopanna
15.30 uur: Agassi – Santoro