IPTL 2014: Indian Aces hebben koppositie

IPTL 2014. De Indian Aces hervat de International Premier Tennis League als trotse koploper. In Singapore start het team van onder andere Ana Ivanovic en Gael Monfils met een wedstrijd tegen de UAE Royals.

UAE Royals – Indian Aces

Kristina Mladenovic en Ana Ivanovic openen de tweede ontmoeting tussen de UAE Royals en de Indian Aces. Afgelopen zondag eindigde dit duel nog in een 28-20 overwinning voor het team uit India. De UAE Royals zullen dus alles op alles zetten om in punten weer gelijk te komen met de huidige koploper.

De Indian Aces kunnen ook de komende drie dagen weer rekenen op de uitblinkers Ana Ivanovic en Gael Monfils. De Servische en Fransman hadden afgelopen weekend een belangrijke rol in de drie overwinningen die werden geboekt.

Programma IPTL 2014
9.00 uur: Mladenovic – Ivanovic
9.45 uur: Cilic – Monfils
10.30 uur: Zimonjic / Cilic – Monfils / Bopanna
11.15 uur: Mladenovic / Zimonjic – Mirza / Bopanna
12.00 uur: Ivanisevic – Santoro

Singapore Slammers – Manila Mavericks

De Singapore Slammers beginnen met een thuiswedstrijd tegen de Manila Mavericks. Maria Sharapova en Andy Murray ontbreken in de opstelling van de Manila Mavericks, zij worden vervangen door Kirsten Flipkens en Jo-Wilfried Tsonga.

De ontmoeting tussen de Singapore Slammers en de Manila Mavericks wordt afgesloten met het ‘old stars’ duel tussen Andre Agassi en Mark Philippoussis. Voor beiden wordt het hun debuut in de International Premier Tennis League.

Agassi liet in de persconferentie weten uit te kijken naar zijn eerste wedstrijd. ‘’Ik hoop dat ik een meerwaarde kan zijn voor het team. Het is geweldig om weer terug te zijn en ik kijk uit naar deze mooie ervaring. Ik hoop dat ik ook de komende jaren voor deze competitie in actie mag komen.’’

Programma IPTL 2014
12.30 uur: Tsonga – Berdych
13.15 uur: Flipkens – Williams
14.00 uur: Nestor / Huey – Berdych / Hewitt
14.45 uur: Flipkens / Nestor – Williams / Soares
15.30 uur: Agassi – Philippoussis