IPTL: Manila Mavericks onderuit in eerste wedstrijd

IPTL. De Manila Mavericks hebben hun eerste wedstrijd voor eigen publiek niet weten te winnen. Het thuisteam ging met 29-24 onderuit tegen de UAE Royals. Andy Murray en Maria Sharapova waren in het mixdubbelspel niet in staat om te winnen van het duo Nenad Zimonjic / Kristina Mladenovic.

Bekijk hier de live stream van de International Premier Tennis League.

Eerder op de dag ging Murray ook al onderuit in het enkelspel, de Brit verloor na het spelen van een shoot-out tegen Marin Cilic. De 28-jarige Sharapova revancheerde zich met een 6-5 (7-3) overwinning op diezelfde Mladenovic.

Het tweede duel van de dag werd met grote cijfers gewonnen door de Indian Aces. Het team van uit India was met 26-16 te sterk voor de Singapore Slammers. Gael Monfils en Ana Ivanovic waren erg belangrijk met grote overwinningen op Daniela Hantuchova en Lleyton Hewitt.

UAE Royals – Singapore Slammers

De eerste wedstrijd op zaterdag 29 november gaat tussen de UAE Royals en de Singapore Slammers. Marin Cilic en Lleyton Hewitt openen dit duel om 9.00 uur Nederlandse tijd. De Kroaat en Australiër stonden twee keer eerder tegenover elkaar, beiden wisten één ontmoeting te winnen.

Programma
9.00 uur: Cilic –Hewitt
9.45 uur: Mladenovic – Hantuchova
10.30 uur: Cilic / Zimonjic – Berych / Soares
11.15 uur: Mladenovic / Zimonjic – Hantuchova / Soares
12.00 uur: Ivanisevic – Rafter

Manila Maverick – Indian Aces

Thuisspeler Manila Maverick mag ook op de tweede speeldag de avondwedstrijd voor haar rekening nemen. Tegenstander is de Indian Aces, dat haar eerste wedstrijd ruim wist te winnen van de Singapore Slammers.

De twee uit het oog springende wedstrijden zijn de enkelspelen Andy Murray tegen Gael Monfils en Maria Sharapova tegen Ana Ivanovic. Natuurlijk kijken de tennisfans in Manila ook uit naar het ‘old stars’ duel tussen Carlos Moya en Fabrice Santoro.

Programma
12.30 uur: Murray – Monfils
13.15 uur: Sharapova – Ivanovic
14.00 uur: Huey / Tsonga – Monfils / Bopanna
14.45 uur: Flipkens / Nestor – Mirza / Bopanna
15.30 uur: Moya – Santoro