ITF Monterrey: Indy de Vroome in halve finale tegen Alexandra Kiick

De 17-jarige Indy de Vroome heeft zich geplaatst voor de halve finale op het ITF-toernooi in Monterrey. De Vroome was in de kwartfinale veel te sterk voor de Japanse Mayo Hibi, de nummer 228 van de wereldranglijst. Het werd 6-0 en 6-4 voor de Cromvoirtse.

Indy de Vroome – Alexandra Kiick

In de halve finale treft Indy de Vroome (WTA-272) de nummer zes van de plaatsingslijst, Alexandra Kiick (WTA-237). Deze partij tussen de twee tieners staat om 19.00 uur Nederlandse tijd gepland op het Mexicaanse hardcourt.

De Vroome speelde dit jaar al 44 wedstrijden op hardcourt, waarvan ze er maar liefst 32 wist te winnen. Dit leverde het grote Nederlandse talent al één titel op, namelijk afgelopen maand in Tampico. De uit de Verenigde Staten afkomstige Kick boekte 24 overwinningen in 14 toernooien.

Ik verwacht dat De Vroome de finale haalt op het $25.000 dollar toernooi in Monterrey. Ik denk dat de Cromvoirtse opnieuw zonder setverlies blijft op dit ITF-toenooi.

Adriana Perez – Chieh-Yu Hsu

De tweede halve finale in Monterrey gaat tussen Adriana Perez (WTA-233) en Chieh-Yu Hsu (WTA-256). De tennisster uit Venezuela en de Verenigde Staten verschijnen om 20.30 uur Nederlandse tijd op de baan.

Perez en Hsu hebben in het verleden één keer eerder tegen elkaar gespeeld. Op het ITF-toernooi in Troy 2012 stapte de 20-jarige Perez met een 4-6 6-1 en 6-2 overwinning van de baan.

Voor mij is Perez vanavond de favoriet in deze halve finale. Ik zet in op een straight sets overwinning van de huidige nummer 233 van de wereld.

Wedden op tennis.

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws