Jesse Huta Galung – Benjamin Becker: Live streaming PBZ Zagreb Indoors

Jesse Huta Galung (ATP-92) neemt het in de eerste ronde van het ATP 250-toernooi in Zagreb op tegen Benjamin Becker, de nummer 93 van de wereld. Deze partij wordt om 18.30 uur gespeeld op de hoofdbaan van het PBZ Zagreb Indoors toernooi.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Na zijn snelle uitschakeling op de Australian Open, kwam Huta Galung twee weken geleden in actie op het Challenger-toernooi in Heilbronn. De Haarlemmer won hier van Andreas Beck, Andrej Martin en Jan-Lennard Struff, voordat hij in de halve finale geblesseerd moest opgeven tegen Igor Sijsling.

Na een herstelweek mag Huta Galung het nu op het hoogste niveau proberen tegen Benjamin Becker, die slechts één plaats lager staat op de wereldranglijst. De 32-jarige Duitser staat voor de derde maal in zijn loopbaan in het hoofdtoernooi in Zagreb. Zijn beste resultaat boekte hij in 2010, toen hij de tweede ronde haalde. Vorig jaar verloor Becker in de openingsronde van thuisspeler Ivan Dodig.

Verdien geld dankzij Huta Galung

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Huta Galung en Becker, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlander. Een overwinning van Huta Galung staat bij bookmaker Unibet genoteerd voor 2.45. Becker is met een odd van 1.53 de favoriet in dit eerste ronde duel.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct live naar Jesse Huta Galung tegen Benjamin Becker. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws