Jesse Huta Galung – Fernando Verdasco: Tweede ronde Topshelf Open 2014

Jesse Huta Galung (ATP-146) kan zich vandaag voor het eerst in zijn loopbaan plaatsen voor de kwartfinales van het ATP-toernooi in Rosmalen. De 28-jarige Haarlemmer moet dan wel zien af te rekenen met de twee jaar oudere Fernando Verdasco (ATP-23). Deze wedstrijd begint om 14.30 uur.

Huta Galung kende weinig moeite in zijn eerste ronde tegen Aleksandr Nedovyesov. Hij zag de Kazachstan bij een 6-2 en 1-0 achterstand opgeven met een blessure. Verdasco heeft al wel een lange wedstrijd in de banen. De linkshandige Spanjaard had drie sets nodig om te winnen van Paul-Henri Mathieu, het werd uiteindelijk 2-6 6-4 en 6-4.

Ik zie Huta Galung niet winnen tegen Verdasco. Het kwaliteitsverschil tussen de twee heren is te groot, ik verwacht een 2-0 overwinning voor de 30-jarige Spanjaard.

Michaella Krajicek – Yaroslava Schvedova

Michaella Krajicek (WTA-207) komt vandaag ook in actie in Rosmalen, ze speelt in de tweede ronde tegen Yaroslava Schvedova (WTA-67). Deze partij staat om 12.50 uur gepland op het Centre Court.

Krajicek plaatste zich voor de laatste zestien dankzij een knappe overwinning op Jana Cepelova. Na afloop van dit duel werd ze op het Centre Court door haar vriend Martin Emmrich ten huwelijk gevraagd. Ook in het dubbelspel is ‘Misa’ succesvol, samen met Kristina Mladenovic staat ze al in de halve finale.

Ik denk dat Krajicek vandaag opnieuw weet te winnen. De Nederlandse presteert vaak sterk in Rosmalen en won het grastoernooi al eens in 2006. Ik zet in op een 2-1 overwinning voor ‘De Kleine Kraaij’.

Programma woensdag 18 juni ATP Rosmalen

14.00 uur: Benjamin Becker – Dudi Sela
14.00 uur: Matthew Ebden – Roberto Bautista-Agut
14.30 uur: Jesse Huta Galung – Fernando Verdasco
15.30 uur: Vasek Pospisil – Jan-Lennard Struff
15.30 uur: Nicolas Mahut – Steve Johnson

Programma woensdag 18 juni WTA Rosmalen

12.50 uur: Michaella Krajicek – Yaroslava Schvedova
14.00 uur: Kirsten Flipkens – Elina Svitolina
16.30 uur: Simona Halep – Annika Beck

Wedden op Topshelf Open 2014

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het volgen van de wedstrijden in Rosmalen een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.