Jesse Huta Galung – Julien Benneteau: Live streaming tennis Marseille

De 28-jarige Jesse Huta Galung (ATP-95) treft woensdag 19 februari de taaie Julien Benneteau (ATP-67) uit Frankrijk. Op het spel staat een plaats in de tweede ronde van het indoortoernooi in Marseille. Huta Galung en Benneteau worden om 18.30 uur op het Centre Court verwacht om hun wedstrijd af te werken.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

De Nederlander en Fransman, die nog nooit eerder tegen elkaar speelden, wachten al twee toernooien op een overwinning. De twee heren verloren afgelopen week al in de eerste ronde van het ABN AMRO Tennistoernooi in Ahoy Rotterdam. Huta Galung leed een pijnlijke nederlaag tegen de lager geklasseerde Michael Berrer en Benneteau slaagde er niet in om voor een verrassing te zorgen tegen hardhitter Jerzy Janowicz. Beide zijn er vanavond dus op gebrand om een einde te maken aan deze reeks nederlagen.

Verdien geld dankzij Huta Galung

Naast het live volgen van deze onderlinge wedstrijd tussen Huta Galung en Benneteau kunt u ook geld verdienen dankzij de 28-jarige Nederlander. Een overwinning van Huta Galung staat bij bookmaker Unibet genoteerd voor 4.30. Benneteau is met een odd van 1.20 de grote favoriet in deze wedstrijd voor eigen publiek.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws