Jo-Wilfried Tsonga – Florian Mayer: Live streaming ABN AMRO tennis

Jo-Wilfried Tsonga (ATP-10) speelt maandag 10 februari zijn eerste ronde partij op het ATP 500-toernooi in Rotterdam. De als vijfde ingeschaalde Fransman neemt het in de openingsronde op tegen Florian Mayer (ATP-30). Beide heren worden om 19.30 uur op het Centre Court verwacht.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

De 28-jarige Tsonga heeft weinig goede herinneringen aan zijn deelname van vorig jaar. De Fransman verloor toen al in de eerste ronde van Igor Sijsling. Zijn beste ABN AMRO WTT beleefde hij in 2011, toen Tsonga het schopte tot de finale. Hierin verloor hij uiteindelijk van Robin Soderling.

Ik verwacht dat Tsonga dit jaar wel verder komt dan de eerste ronde. De 28-jarige tennisser is voor mij de grote favoriet in zijn partij tegen Florian Mayer.

Del Potro en Murray komen woensdag in actie

Publiekstrekkers Juan Martin Del Potro en Andy Murray spelen woensdag 12 februari hun eerste wedstrijd op het ABN AMRO World Tennis Tournamen 2014. Titelverdediger ‘DelPo’ speelt in de middagsessie zijn partij tegen Gael Monfils. De Fransman die vandaag of morgen arriveert in Rotterdam, won gisteren nog het indoortoernooi in Montpellier.

De 26-jarige Murray, die vrijdag een wildcard ontving van toernooidirecteur Krajicek, treft Edouard Roger-Vasselin in de openingsronde. De Brit kwam in twee eerdere ontmoetingen met Roger-Vasselin niet in de problemen.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibeten ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws