Jo-Wilfried Tsonga grote favoriet in halve finale tegen Florian Mayer

Jo-Wilfried Tsonga (ATP-8) probeert zich vandaag opnieuw te plaatsen voor de finale van het ATP-toernooi in Metz. De top 10-speler moet dan wel zien af te rekenen met Florian Mayer, de nummer 44 van de wereld. Deze partij staat om 15.30 uur op het programma.

Tsonga en Mayer hebben twee keer eerder tegen elkaar gespeeld, beide wedstrijden werden gewonnen door de eerstgenoemde. De eerste wedstrijd vond plaats op het indoortoernooi in Shanghai, waar Tsonga met een 7-5 en 6-3 overwinning van de baan stapte. Twee jaar later boekte de nummer 8 van de wereld in Miami zijn tweede zege op de Duitser.

Voor deze derde ontmoeting is het opnieuw Tsonga die de favoriet is. Wij verwachten dat Tsonga in straight sets wint en zich plaatst voor zijn derde achtereenvolgende finale in Metz.

Nicolas Mahut – Gilles Simon

De tweede halve finale van het ATP-toernooi in Metz gaat tussen Nicolas Mahut (ATP-79) en Gilles Simon (ATP-16). De twee Fransmannen verschijnen om 14.00 uur op het Centre Court.

Marathonman Mahut verloor nog geen enkele set op het Moselle Open.com toernooi. Mayer, Seppi en Becker werden allen in twee sets verslagen. Simon, winnaar van het indoortoernooi in 2010, bereikte de halve finale door te winnen van Sam Querrey. De Amerikaan werd in straight sets aan de kant gezet door de 28-jarige Fransman.

Bookmaker Unibet heeft Simon neergezet als favoriet voor de overwinning. Echter moet de ervaren Mahut niet onderschat worden, de nummer 79 van de wereld is een erg gevaarlijke speler op snelle banen. Dit toonde hij de afgelopen maanden aan door twee ATP-toernooien te winnen op gras.

Verdien geld dankzij Tsonga

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Tsonga en Mayer, kunt u ook geld verdienen dankzij de Fransman. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws