Juan Martin Del Potro en Andy Murray: Live streaming ABN AMRO Tennis

De als tweede geplaatste Andy Murray (ATP-6) speelt op woensdag 12 februari zijn eerste wedstrijd op het ABN AMRO World Tennis Tournament. De Brit neemt het in de eerste ronde op tegen Edouard Roger-Vasselin, de nummer 35 van de wereld. Beide heren worden om 19.30 uur op het Centre Court verwacht.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

De 26-jarige Murray ziet het grootste toernooi van Nederland als een ideaal toernooi om nog wedstrijdritme op te doen. ”Ik wilde graag nog wat wedstrijden spelen voor het toernooi van Acapulco eind februari. Er waren meerdere opties, maar Rotterdam heb ik al eerder gespeeld en met plezier. Bovendien is het dicht bij mijn woonplaats Londen”, aldus de huidige nummer zes van de wereld.

Belangrijk is dat ‘Lazy English’ weinig last heeft van zijn rug, al moet hij even afwachten hoe het voelt op de langere termijn. ”Mijn rug voelt tot nu toe erg goed, maar het moet nog blijken hoe het uitpakt op de langere termijn. Op de Australian Open heb ik pas mijn eerste echt lange wedstrijden gespeeld, maar het voordeel daar is dat je om de dag speelt. Hier in Rotterdam zal ik waarschijnlijk iedere dag moeten spelen, als ik een paar wedstrijden win tenminste. Ik ben benieuwd hoe ik me dan voel.”

Ik verwacht dat Murray zich in straight sets gaat plaatsen voor de tweede ronde op het ABN AMRO Tennistoernooi. De 30-jarige Roger-Vasselin beschikt niet over voldoende kwaliteiten om het Murray lastig te maken.

Programma woensdag 12 februari

Tennisliefhebbers kunnen woensdag 12 februari genieten van een fantastisch programma op het ABN AMRO Tennistoernooi. Naast de publiektrekkers Del Potro en Murray komen ook onder andere Thiemo de Bakker en Jo-Wilfried Tsonga in actie in Ahoy Rotterdam.

12.30 uur: Thiemo de Bakker – Richard Gasquet
12.30 uur: Dominic Thiem – Jarkko Nieminen
14.00 uur: Juan Martin Del Potro – Gael Monfils
21.00 uur: Jo-Wilfried Tsonga – Marin Cilic

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws