Kiki Bertens – Carla Suarez-Navarro: Live streaming Brasil Tennis Cup

De 22-jarige Kiki Bertens (WTA-119) kan zich woensdag 26 februari voor de eerste maal in haar carrière plaatsen voor de kwartfinale op de Brasil Tennis Cup. De Nederlandse moet dan wel zien af te rekenen met het eerste reekshoofd Carla Suarez-Navarro (WTA-15). Deze partij staat om 22.30 uur Nederlandse tijd gepland op de hoofdbaan in Florianopolis.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Bertens plaatste zich gisteren voor de laatste zestien dankzij een drie sets overwinning op qualifier Sesil Karatantcheva. Het betekende voor Bertens haar eerste overwinning in drie ontmoetingen met de Kazachstaanse.

Topseed Suarez-Navarro, die net als Bertens debuteert op dit hardcourttoernooi, had veel minder moeite in haar openingswedstrijd. De 25-jarige Spaanse won met tweemaal 6-2 van Timea Babos. ”De omstandigheden verschillen hier enorm als je overdag speelt of in de avond”, aldus Suarez-Navarro, die pas in de avond in actie kwam. ”Ik speelde sterk en ik ben verheugd met het bereiken van de tweede ronde. Ik hou van deze stad, dus ik hoop ver te komen in dit toernooi.”

Verdien geld dankzij Bertens

Naast het live volgen van deze wedstrijd tussen Bertens en Suarez-Navarro kunt u ook geld verdienen dankzij de 22-jarige nummer één van Nederland. Een overwinning van Bertens staat bij bookmaker Unibet genoteerd voor 4.20. Suarez-Navarro is duidelijk de favoriet met een odd van 1.22.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws