Kiki Bertens – Danka Kovinic: Live streaming WTA Rio de Janeiro

De 22-jarige Kiki Bertens (WTA-125) speelt maandag 17 februari in de eerste ronde van het graveltoernooi in Rio de Janeiro tegen qualifier Danka Kovinic (WTA-161). Deze partij staat om 16.30 uur Nederlandse tijd gepland.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Voor Bertens wordt het haar eerste WTA-toernooi sinds haar succesvolle deelname aan de Fed Cup. Als kopvrouw van Nederland had ze een groot aandeel richting de play-off wedstrijd voor promotie naar Wereldgroep II. Bertens won al haar wedstrijden en stond in het enkelspel zelfs geen enkele set af.

Dit succes biedt natuurlijk geen garantie voor deze week, aangezien ze dit jaar nog geen enkele wedstrijd heeft gespeeld op gravel. Dit is voor Kovinic wel het geval, aangezien de 19-jarige speelster uit Montenegro eerst haar opwachting moest maken in het kwalificatietoernooi.

Bertens favoriet voor plaats in tweede ronde

Ik verwacht dat Bertens zich zonder problemen gaat plaatsen voor de tweede ronde in Rio de Janeiro. De nummer één van Nederland is de grote favoriet en ze wist dit jaar al eens te winnen van Kovinic. In de kwalificaties van het hardcourtoernooi in Brisbane was Bertens met 6-3 en 7-5 te sterk voor de huidige nummer 161 van de wereld.

Haase treft Montanes in herentoernooi Rio de Janeiro

Robin Haase is in de openingsronde van het ATP 500-toernooi in Rio de Janeiro gekoppeld aan Albert Montanes, de huidige nummer 72 van de wereld. Mocht de Hagenaar deze wedstrijd winnen, dan wacht in de tweede ronde mogelijk topseed Rafael Nadal.

Haase heeft niet te klagen met de inmiddels 33-jarige Spanjaard als opponent. Montanes heeft namelijk al negen tien wedstrijden op rij niet meer gewonnen, waaronder negen eerste rondes. Zijn laatste overwinning boekte Montanes begin augustus, toen hij zich plaatste voor de halve finale op het graveltoernooi in Kitzbühel.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws