Kiki Bertens – Samantha Stosur: Live kijken naar Sony Open Tennis 2014

De 22-jarige Kiki Bertens (WTA-147) komt donderdag 20 maart voor de vierde achtereenvolgende dag in actie op het WTA Premier Event in Miami. Ze gaat het in de tweede ronde opnemen tegen Samantha Stosur, de huidige nummer 20 van de wereld. Bertens en Stosur verschijnen om 17.30 uur Nederlandse tijd op de baan.

Na een mindere periode lijkt Bertens de weg naar de top 100 weer te hebben ingezet. De Wateringse is inmiddels drie wedstrijden op rij ongeslagen en won in het kwalificatietoernooi al van twee speelsters uit de top 100. Of top 20-speelster Stosur nog een maatje te groot is zal moeten blijken, al is de Australische niet meer de topspeelster die ze de afgelopen jaren is geweest. Dit jaar verloor ze al meerdere malen van tennissters die lager staan op de wereldranglijst.

Hoewel Bertens ruim honderd plaatsen lager staat op de wereldranglijst, acht ik haar niet kansloos voor een plaats in de derde ronde. Ze moet echter wel scherp aan de wedstrijd beginnen, zodat ze niet gelijk achter de feiten aanloopt. Ik zet in op een overwinning in drie sets voor Bertens.

Igor Sijsling – Edouard Roger-Vasselin

Igor Sijsling (ATP-54) speelt zijn eerste ronde partij in Miami tegen voormalig dubbelpartner Edouard Roger-Vasselin (ATP-43). Deze wedstrijd begint om 17.30 uur Nederlandse tijd op de Grandstand, het tweede stadion op het tennispark in Miami, en is live te volgen via Unibet TV.

Sijsling en Roger-Vasselin hebben op Challenger-niveau twee keer tegen elkaar gespeeld. De eerste ontmoeting werd vier jaar geleden in Orleans in twee sets gewonnen door de Fransman. In 2012 nam de Nederlander in Quimper zijn revanche. Ook ‘Sijs’ won in straight sets.

Live streaming Sony Open Tennis

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden in Miami LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.