Kiki Bertens – Sara Errani: Live streaming Tennis Charleston Cup

Kiki Bertens (WTA-135) neemt het woensdag 2 april op tegen Sara Errani (WTA-11) uit Italië. Op het spel staat een plaats in de derde ronde van de Family Circle Cup. Deze partij gaat om 19.00 uur Nederlandse tijd van start.

De 22-jarige Nederlandse plaatste zich afgelopen maandag voor de tweede ronde in Charleston. Bertens, die dit weekend al twee wedstrijden won in het kwalificatietoernooi, was in de openingsronde in drie sets te sterk voor Paula Ormaechea. Het werd 7-5 3-6 en 6-3 voor de nummer één van Nederland.

Bertens en Errani stonden drie keer eerder tegenover elkaar op het hoogste niveau. Twee van deze ontmoetingen werden in straight sets gewonnen door de huidige nummer 11 van de wereld. De derde partij kreeg de Italiaanse cadeau, na opgave van Bertens. Dit was vorig jaar in de halve finale van het indoortoernooi in Parijs.

Cepelova stunt met overwinning op Williams in Charleston

Jana Cepelova heeft afgelopen nacht voor een geweldige verrassing gezorgd op de Family Circle Cup. De 20-jarige Slowaakse was in de tweede ronde in straight sets te sterk voor titelverdediger en topseed Serena Williams. Cepelova stapte met een 6-4 en 6-4 overwinning van de baan.

”Ik speelde geen goede wedstrijd en zij sloeg een hele hoop ballen terug”, aldus Serena na afloop van haar partij. ”Ik wist werkelijk niets van haar spel voordat ik aan de wedstrijd begon, dus ze speelde een erg goede partij. Het was gewoon niet mijn dag.”

In de derde ronde gaat Cepelova, die voorheen nog nooit wist te winnen van een speler uit de top 15, spelen tegen de winnares van het duel tussen Petra Cetkovska en Elena Vesnina.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je alle wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.