Kiki Bertens – Victoria Duval: Bertens favoriet op Sony Open Tennis

Qualifier Kiki Bertens (WTA-147) speelt woensdag 19 november haar eerste ronde partij op het WTA Premier Event in Miami. De 22-jarige Bertens neemt het in de eerste ronde op tegen Victoria Duval, de nummer 136 van de wereldranglijst. Deze partij staat om 17.30 uur Nederlandse tijd gepland.

De afgelopen twee dagen maakte Bertens al haar opwachting in het kwalificatietoernooi. De Nederlandse doorliep dit succesvol met overwinningen op top 100-speelsters Petra Martic en Jana Cepelova, die als eerste geplaatst was in het kwalificatietoernooi. Met de vorm zit het dus redelijk goed bij Bertens.

Bertens en Duval stonden één keer eerder tegenover elkaar, dit was eerder dit jaar in het kwalificatietoernooi in Brisbane. De 22-jarige Wateringse was toen met 6-2 en 6-1 een maatje te groot voor de vier jaar jongere Duval, die dankzij een wildcard mee mag doen aan dit prestigieuze toernooi.

Thiemo de Bakker – Victor Hanescu

Thiemo de Bakker (ATP-162) speelt woensdag 19 maart om 17.30 uur Nederlandse tijd tegen Victor Hanescu (ATP-84) uit Roemenië. Op het spel staat een plaats in de tweede ronde op het Masters-toernooi in Miami.

Voor De Bakker is het de derde keer meedoet aan het Sony Open Tennis Toernooi. Zijn beste prestatie boekte hij in 2010, toen hij het schopte tot de tweede ronde. Afgelopen jaar overleefde hij de eerste schifting niet, hij verloor toen in straight sets van Horacio Zeballos.

De inmiddels 32-jarige Hanescu begint aan zijn negende deelname in Miami. In de voorgaande acht edities slaagde de voormalig nummer 26 van de wereld er slechts twee keer in om een wedstrijd te winnen. In 2005 en 2013 schaarde hij zicht bij de beste 64 spelers op dit hardcourttoernooi.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.