Kiki Bertens – Yulia Putintseva: Derde kwalificatieronde Roland Garros

De 22-jarige Kiki Bertens (WTA-151) komt zaterdag 24 mei voor de derde keer in actie in het kwalificatietoernooi van Roland Garros. De nummer twee van Nederland speelt om 10.00 uur tegen Yulia Putintseva, de huidige nummer 155 van de WTA-ranglijst.

Bertens en Putintseva namen het één keer eerder tegen elkaar op. Deze ontmoeting vond twee jaar geleden plaats in het kwalificatietoernooi in Cincinnati. Onze landgenote rekende destijds met tweemaal 6-3 af met de 19-jarige Putintseva.

Huta Galung verliest en mist hoofdtoernooi Roland Garros

Jesse Huta Galung heeft zich gisteren niet weten te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Open Franse Tenniskampioenschappen. De 28-jarige Haarlemmer ging in de beslissende kwalificatieronde onderuit tegen Facundo Bagnis uit Argentinië: 6-3 6-2.

Huta Galung maakte zes jaar geleden voor de enige keer zijn opwachting in het hoofdschema. Hij verloor toen in de openingsronde van Lleyton Hewitt.

Tennisgeweld op Roland Garros

Van zondag 25 mei tot en met zondag 8 juni vindt op de gravelbanen in Parijs het tweede Grand Slam toernooi van het jaar plaats. Gedurende deze twee weken besteedt GrandSlamToernooi.nl dagelijks veel aandacht aan de prestaties van de tennistoppers van de ATP- en WTA-Tour.

Wat ook interessant is om te doen tijdens Roland Garros, is een weddenschap plaatsen op tennis. Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.