Kwalificatietoernooi Rogers Cup 2013: Kiki Bertens – Paula Ormaechea

Bertens APimagesKiki Bertens (WTA-68) komt vandaag voor de tweede maal in actie op de Rogers Cup 2013 in Toronto. De Nederlandse neemt het in de tweede kwalificatieronde op tegen Paula Ormaechea (WTA-79) uit Argentinië. Beide dames verschijnen omstreeks 19.30 uur Nederlandse tijd op Court 2.

Bertens bereikte gisteren de tweede kwalificatieronde via een straight sets overwinning op Natalie Grandin, de nummer 736 van de wereld. De 21-jarige Wateringse won met 6-3 6-3 en boekte zo haar eerste zege sinds het graveltoernooi in Rome.

Top 100-speelster Ormaechea was in haar eerste kwalificatieronde te sterk voor Michelle Lacher de Brito. De pas 20-jarige Portugese werd met tweemaal 6-3 aan de kant gezet.

Ondanks het feit dat Ormaechea lager staat op de wereldranglijst, is ze volgens bookmaker Unibet wel de favoriet voor haar wedstrijd tegen de Nederlandse Bertens.

Haase trekt zich terug van Masters-toernooi in Montreal

Robin Haase reist dit weekend niet af naar Montreal om deel te nemen aan het hardcourttoernooi in Montreal. De 26-jarige Nederlander, die twee goede graveltoernooien afwerkte, kiest ervoor om een aantal dagen te herstellen van het vele aantal wedstrijden dat hij gespeeld heeft. Vervolgens maakt hij de oversteek naar Amerika om zich voor te bereiden op de US Open 2013.

Verdien geld dankzij Bertens

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Bertens en Ormaechea, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlandse. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws