Kwartfinale Tophelf Open 2013: Stanislas Wawrinka – Jeremy Chardy

De winnaars van het Unicef Open 2012 zijn bekendDe als tweede geplaatste Stanislas Wawrinka (ATP-10) speelt donderdag 20 juni zijn kwartfinale wedstrijd op Topshelf Open 2013 in Rosmalen. Zijn tegenstander in deze wedstrijd is de huidige nummer 27 van de wereld, Jeremy Chardy. Deze partij staat om 12.30 uur gepland op het Centre Court.

Wawrinka en Chardy hebben in het verleden drie keer eerder tegen elkaar gespeeld. In alle gevallen stapte de Zwitser als winnaar van de baan. De laatste ontmoeting was vorig jaar in Tokyo, tijdens het Japan Open toernooi. Wawrinka trok in een slopende partij aan het langste eind: 7-6 6-7 7-5.

Ook voorafgaand aan zijn vierde wedstrijd tegen Chardy wordt de nummer twee van Zwitserland als favoriet gezien. Bij een overwinning plaatst Wawrinka zich voor zijn eerste halve finale in Rosmalen.

Voorbeschouwing: Xavier Malisse – Roberto Bautista-Agut

De 32-jarige Xavier Malisse (ATP-60) staat vandaag tegenover Roberto Bautista-Agut, de nummer 63 van de wereld. Deze wedstrijd begint om 16.30 uur op het gras in Rosmalen.

Malisse, die iedere wedstrijd kan rekenen op veel Belgische tennisfans, won in de eerste ronde van Ferrer. De als eerste geplaatste Spanjaard ging in straight sets ten onder tegen 32-jarige Belg. In de tweede ronde moest Lu ook zijn meerdere erkennen aan Malisse.

De Spanjaard Bautista-Agut is sterk begonnen aan zijn voorbereiding op Wimbledon 2013. De 25-jarige tennisser was in Rosmalen al te sterk voor Bohli en Berlocq.

Bookmaker Unibet gaat er echter niet vanuit dat Bautista-Agut er drie op een rij wint. De Belg Malisse is de favoriet voor een plek bij de laatste vier.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws