Live damesfinale Wimbledon 2013: Marion Bartoli – Sabine Lisicki

De Duitse Sabine Lisicki (WTA-24) en de Française Marion Bartoli (WTA-15) kunnen vandaag beiden voor het eerst in hun tennisloopbaan een Grand Slam toernooi winnen. De twee dames verschijnen om 15.00 uur Nederlandse tijd op het Centre Court om de finale van het dames enkelspel af te werken. Live beelden zijn te verkrijgen via Unibet TV.

Naast deze primeur krijgt het magische Wimbledon een nieuwe primeur bij, wanneer Bartoli te titel pakt. De 28-jarige Française, verliezend finalist op Wimbledon 2007, pakt dan de ”makkelijkste” titel ooit op Wimbledon. Bartoli wint het toernooi dan zonder ook maar één speler uit de top 10 verslagen te hebben, dit is nog nooit voorgekomen in de geschiedenis van het mooiste Grand Slam toernooi ter wereld.

Vijfde ontmoeting tussen Lisicki en Bartoli

Lisicki en Bartoli beginnen vanmiddag aan hun vijfde onderlinge ontmoeting, het wordt hun derde onderlinge wedstrijd op Wimbledon. Beide dames wonnen een van hun ontmoetingen op het heilige gras van Wimbledon. Voor Bartoli betekende dit tevens haar enige overwinning op Lisicki.

Lisicki favoriet voor de titel

De 23-jarige Lisicki gaat de finale in als favoriet. De Duitse won op weg naar de finale onder andere van top 10-spelers Serena Williams en Agnieszka Radwanska. Op basis van deze resultaten en haar prestaties op Wimbledon in voorgaande jaren, lijkt een titel voor Lisicki het meest voor de hand liggend. Bookmaker Unibet deelt deze mening met ons.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws