Live halve finale Wimbledon 2013: Agnieszka Radwanska – Sabine Lisicki

Lisicki-AP433057326093-1De mooiste halve finale van het dames enkelspel gaat tussen Agnieszka Radwanska (WTA-4) en Sabine Lisicki (WTA-24). De Poolse en Duitse maken om 15.30 uur Nederlandse tijd hun opwachting op het heilige gras van Wimbledon.

Lisicki en Radwanska hebben al twee keer eerder tegen elkaar gespeeld. De eerste ontmoeting vond plaats op het hardcourttoernooi van Standford 2011. In de kwartfinale van dat tennisevenement was de 24-jarige Lisicki met 7-6 2-6 6-2 de sterkste. Één jaar later, op het WTA-toernooi van Dubai, nam de Poolse haar revanche: 6-2 6-1.

Ondanks het grote verschil op de wereldranglijst, gaat Lisicki de halve finale in als favoriet. Unibet verwacht dat de bedwinger van topfavoriet Williams zich gaat plaatsen voor haar eerste Grand Slam finale.

Marion Bartoli – Kisten Flipkens

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Radwanska en Lisicki, vindt de partij tussen Marion Bartoli (WTA-15) en Kirsten Flipkens (WTA-20) plaats. Deze twee dames verschijnen om 14.00 uur Nederlandse tijd op het Centre Court in Londen.

De Française, die zes jaar geleden al eens in de finale van Wimbledon bereikte, verloor deze editie van Wimbledon nog geen enkele set. Ze won achtereenvolgens van Svitolina, McHale, Giorgi, Knapp en Stephens.

De prestatie van de 27-jarige Flipkens mag niet onvermeld blijven. Precies één jaar geleden stond de Belgische zo laag op de WTA-ranglijst, dat haar ranking niet eens genoeg was voor deelname aan het kwalificatietoernooi. Nu staat ze misschien wel aan de vooravond van haar eerste Grand Slam finale.

Bookmaker Unibet geeft Bartoli de meeste kans op de overwinning. Van ”Flipper” wordt niet verwacht dat ze haar geweldige toernooi bekroond met een finaleplaats.

Verdien geld dankzij Lisicki

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Lisicki en Radwanska, kunt u ook geld verdienen dankzij de Serviër. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Wimbledon pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013