Live op Wimbledon 2013: Andy Murray en Roger Federer in actie

A Murray wint bij rentree 2De Brit Andy Murray (ATP-2) en Roger Federer (ATP-3) spelen op woensdag 26 juni hun tweede ronde partijen op het magische Wimbledon. De eerste topper die in actie gaat komen is Murray. Hij treft omstreeks 15.45 uur Nederlandse tijd Yen-Hsun Lu, de nummer 75 van de wereld.

De 26-jarige Murray is sinds zijn rentree op het gras van Queen’s bezig aan een sterke serie. De Brit schreef het grastoernooi zonder enige moeite op zijn naam en klopte afgelopen maandag de Duitser Becker in drie sets.

Na de loting liet Murray al weten te hopen op een clash met de Brit Ward. Lu heeft hier echter een stokje voor gestoken, door Ward in vier sets te verslaan. Dit betekende zijn tweede grasoverwinning van dit jaar. Zijn eerste zege boekte hij vorige week in de eerste ronde van Topshelf Open in Rosmalen.

Volgens bookmaker Unibet is publiekslieveling Murray de uitverkorene voor een plek in de derde ronde. De Brit wist dit jaar al eens te winnen van Lu, dit was op het Masters-toernooi van Indian Wells.

Roger Federer – Sergiy Stakhovsky

De derde partij op het Centre Court gaat vandaag tussen Roger Federer (ATP-3) en Sergiy Stakhovsky (ATP-116) uit Oekraïne. Beide heren verschijnen rond 16.45 uur Nederlandse tijd op de baan. De wedstrijd is live te volgen via Unibet TV.

”The FedExpress” zal afgelopen maandag vermoedelijk met een glimlach op het gezicht hebben gekeken naar de wedstrijd tussen Nadal en Darcis. Doordat de Spanjaard verrassend naar huis gestuurd werd, behoort een kwartfinale tussen Federer en Nadal tot het verleden. De eerste topper die de Zwitser nu kan treffen, is Andy Murray voor een plek in de finale.

Echter moet Federer eerst zien te winnen van Stakhovsky, die inmiddels buiten de top 100 staat. De 27-jarige tennisser heeft er al vijf winstpartijen op gras opzitten. Deze behaalde hij op vier verschillende toernooien: Queen’s, Eastbourne, Boodles Tennis Challenge en Wimbledon.

Federer is, zoals verwacht, de grootste kanshebber op de overwinning. Deze mening wordt gedeeld door bookmaker Unibet.

Verdien geld dankzij Murray

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Murray en Lu, kunt u ook geld verdienen dankzij de Brit. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Wimbledon pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013