Live stream: Angelique Kerber wil naar halve finales WTA Championships

Angelique Kerber (WTA-9) heeft vandaag de mogelijkheid om zich voor het eerst in haar carrière te plaatsen voor de halve finales op de WTA Championships. De 25-jarige Duitse moet hiervoor wel zien af te rekenen met Petra Kvitova (WTA-6), die ook nog kanshebber is op een plaats bij de laatste vier. Deze spannende partij staat vrijdag 25 oktober om 17.30 uur op het programma.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Kerber begon de WTA Masters met een ruime nederlaag tegen Serena Williams, maar verraste gisteren met een overwinning op Agnieszka Radwanska. De Poolse werd in straight sets verslagen en ligt met drie nederlagen op rij uit het toernooi.

Na afloop van haar overwinning liet Kerber het volgende weten: ”Ik ben tevreden met mijn spel vanaf het eerste punt”, vertelde Kerber na afloop. ”Ik probeerde me de gehele wedstrijd te focussen, maar het is lastig om te spelen tegen iemand als ”Aga”. Ik moet me tegen haar concentreren op ieder punt en ben erg blij dat dit gelukt is.”

Kerber favoriet voor plaats halve finale WTA Championships

Ondanks het feit dat Kerber drie plaatsen later staat op de wereldranglijst, is de wel de favoriet in haar wedstrijd met Kvitova. Ik denk dat de 25-jarige Duitse zich gaat plaatsen voor de halve finales op het eindejaarstoernooi van de WTA.

Programma WTA Championships

Naast de spannende confrontatie tussen Kerber en Kvitova, staan er vandaag nog twee andere poulewedstrijden op het programma. Dit zijn de volgende:

16.00 uur: Viktoria Azarenka (WTA-2) – Na Li (WTA-5)
19.00 uur: Jelena Jankovic (WTA-8) – Sara Errani (WTA-7)

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws