Live stream ATP Hamburg: Robin Haase – Alexander Zverev

Robin Haase (ATP-51) begint zijn Bet at Home Open met een wedstrijd tegen de 17-jarige wildcardspeler Alexander Zverev (ATP-285). Deze partij staat om 13.30 uur gepland op het center court in Hamburg.

Vorige week maakte Haase zijn opwachting op het Sport 1 Open toernooi in Scheveningen. Hij schopte het hier tot de tweede ronde, waarna hij verloor van Jesse Huta Galung. Deze week staat hij voor het vierde opeenvolgende jaar op het ATP-toernooi in Hamburg. Zijn beste prestatie is een plaats bij de laatste zestien, in 2013 was de tweede ronde het eindstation.

De talentvolle Zverev staat voor de tweede keer in het hoofdtoernooi in Hamburg. Zijn beste prestatie op gravel van dit jaar is het gewonnen Challenger-toernooi in Braunschweig. Vorige week kreeg hij een wildcard voor het ATP-toernooi in Stuttgart, hij leed hier een nipte nederlaag tegen latere finalist Lukas Rosol.

Haase favoriet voor plaats in tweede ronde Hamburg

Bookmaker Unibet heeft de 27-jarige Haase aangewezen als favoriet voor dit eerste ronde duel. Mocht de Nederlander de tweede ronde van het Bet at Home Open bereiken, dan wacht een confrontatie met de als vijfde geplaatste Mikhail Youzhny.

Richel Hogenkamp – Anna Schmiedlova

In Bastad staat vanmiddag het eerste ronde duel tussen Richel Hogenkamp (WTA-152) en Anna Schmiedlova (WTA-68) op het programma. De 22-jarige Nederlandse en twee jaar jongere Slowaakse worden om 16.00 uur op de baan verwacht.

Op Hogenkamp staat deze week veel druk, de Nederlandse heeft namelijk een kwartfinaleplaats van vorig jaar te verdedigen. Mocht ze er niet in slagen om de eerste ronde te overleven, dan moet ze veel punten inleveren voor de wereldranglijst.

Eén keer eerder stonden de twee dames tegenover elkaar op profniveau. Deze wedstrijd vond twee jaar geleden plaats op het ITF-toernooi in Brescia. Schmiedlova, die onlangs nog de derde ronde haalde op Roland Garros, won deze ontmoeting met 6-4 4-6 en 6-4.

Live streaming Tennis Hamburg en Bastad

Heb je een account bij Unibet, dan kun je veel wedstrijden LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden.