Live stream Australian Open: Rafael Nadal favoriet tegen Gael Monfils

Rafael Nadal (ATP-1) heeft zaterdag 18 januari de mogelijkheid om zich te plaatsen voor de vierde ronde op de Australian Open. De 27-jarige Spanjaard moet hiervoor wel zien af te rekenen met Gael Monfils (ATP-32) uit Frankrijk. Deze wedstrijd begint om 10.30 uur Nederlandse tijd in de Rod Laver Arena.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

‘Rafa’ en ‘La Monf’ hebben al elf keer eerder tegen elkaar gespeeld, twee ontmoetingen werden gewonnen door Monfils. Een van de meest spectaculaire wedstrijden werd gespeeld op de US Open 2009. De Fransman slaagde er destijds in om de eerste set te veroveren, maar moest vervolgens capituleren.

Vooruitblikkend op de wedstrijd in de Rod Laver Arena werd Monfils de vraag voorgelegd of hij het Nadal net zo moeilijk kan maken als in de Arthur Ashe Arena. ”Dat is de grote vraag, ik geef je het antwoord na afloop van de wedstrijd”, aldus de Fransman. ”Ben ik er klaar voor om een aantal uur een hoog niveau te halen? Ben ik klaar voor de strijd? In wedstrijden tegen Nadal gaat het vaak om slecht een paar momenten. Het is aan mij om op deze momenten toe te slaan. Ik hoop dat ik er klaar voor ben, op dit moment denk ik van wel.”

Ik denk dat Monfils het Nadal zeker moeilijk kan maken, maar uiteindelijk zal de 27-jarige Fransman toch aan het kortste eind gaan trekken. Mijn verwachting is dat Nadal in een vier sets overwinning van de baan stapt op Melbourne Park.

Roger Federer – Teimuraz Gabashvili

Roger Federer (ATP-6) speelt zijn derde wedstrijd op de Open Australische Tenniskampioenschappen tegen Teimuraz Gabashvili (ATP-79) uit Rusland. Deze partij is vanaf 02.15 uur Nederlandse te volgen via een livestream van bookmaker Unibet.

Federer, die één keer eerder wist te winnen van de 28-jarige Rus, is voor mij de grote favoriet in deze wedstrijd. Ik zet in op een straight sets overwinning van de vier jaar oudere Zwitser.

Live streaming en wedden via Unibet

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Australian Open 2014