Live stream World Tour Finals: Novak Djokovic – Juan Martin Del Potro

Novak Djokovic (ATP-2) speelt vanavond zijn tweede wedstrijd op de ATP World Tour Finals 2013. De 26-jarige Serviër moet het gaan opnemen tegen de huidige nummer vijf van de wereld, Juan Martin Del Potro. Beide heren verschijnen om 21.00 uur Nederlandse tijd in The O2 Arena in Londen.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Djokovic en ‘DelPo’ beginnen vanavond aan hun veertiende onderlinge wedstrijd. Van de dertien voorgaande partijen wist Djokovic tien keer als winnaar van de baan te stappen, Del Potro trok drie keer aan het langste eind. De 25-jarige Argentijn won dit jaar in Indian Wells voor het laatst van de huidige nummer twee van de wereld.

Twee keer troffen ze elkaar op het eindejaarstoernooi van de ATP-Tour. De eerste ontmoeting in 2008 werd met 7-5 6-3 gewonnen door ‘Nole’. Afgelopen jaar was hij voor een plek in de finale opnieuw de sterkste, ditmaal met 4-6 6-3 en 6-2.

Djokovic favoriet tegen Del Potro

Ik denk dat Djokovic de meeste kans heeft op een overwinning. De Serviër is de laatste weken in grote vorm en gaat, net als vorig jaar, in drie sets winnen van de boomlange Del Potro.

Federer in straight sets langs Gasquet

Roger Federer heeft vanmiddag zijn eerste overwinning geboekt op de ATP World Tour Finals 2013. De 32-jarige Zwitser, die zijn eerste wedstrijd verloor van titelverdediger Novak Djokovic, won met 6-4 6-3 van Richard Gasquet. Zijn laatste poulewedstrijd, vrijdag tegen Juan Martin Del Potro, zal dus doorslaggevend zijn.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws