Live streaming ATP Dubai 2014: Novak Djokovic – Roger Federer

De toernooiorganisatie van de Dubai Duty Free Tennis Masters heeft haar gewenste halve finale tussen titelverdediger Novak Djokovic (ATP-2) en Roger Federer (ATP-8). Deze twee toppers verschijnen vrijdag 28 februari om 16.00 uur Nederlandse tijd op het Centre Court om hun partij af te werken.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Topseed Djokovic kwam gisteren niet in actie in de kwartfinale van de Dubai Tennis Masters. De Serviër kreeg op het laatste moment een walk-over van Mikhail Youzhny, die door ziekte niet in staat was om te spelen. Zijn laatste partij die hij speelde was op woensdag tegen Roberto Bautista-Agut, ‘Djoko’ won deze wedstrijd met 6-1 en 6-3.

Federer is klaar voor ontmoeting met Djokovic

Federer, vijfvoudig winnaar op de Dubai Duty Free Tennis Masters, kende gisteren weinig moeite in zijn wedstrijd tegen Lukas Rosol. ‘The FedExpress’ zette zijn opponent met tweemaal 6-2 aan te kant. Na afloop liet Federer weten uit te kijken naar zijn ontmoeting met Djokovic.

”We kennen elkaar erg goed en we hebben al op alle mogelijke ondergronden tegen elkaar gespeeld. Ik denk dat we altijd goed tegen elkaar spelen, aangezien we beide een agressieve speelstijl hebben. Hierdoor ziet het er altijd spectaculair uit. Ik kijk erg uit naar deze wedstrijd. In een best-of-three op deze ondergrond is het altijd even afwachten wat er gebeurt, dit weet Novak ook.”

Drieëndertigste confrontatie Djokovic – Federer

Een wedstrijd tussen Djokovic en Federer stond maar liefst 32 keer eerder op het programma, de winstpartijen zijn met een tussenstand van 16-16 netjes verdeeld. De laatste drie ontmoetingen werden overigens wel gewonnen door ‘The Djoker’. De 32-jarige Federer boekte zijn laatste zege op Djokovic in 2012, toen hij in de finale van het Masters-toernooi in Cincinnati in straight sets te sterk was.

Verdien geld dankzij Djokovic

Naast het live volgen van deze wedstrijd tussen Djokovic en Federer kunt u ook geld verdienen dankzij de huidige nummer twee van de wereld. Een overwinning van Djokovic staat bij bookmaker Unibet genoteerd voor 1.17. Federer is duidelijk de underdog, op de Zwitser staat een odd van 4.70.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws