Live streaming ATP Dubai: Roger Federer en Thiemo de Bakker in actie

Topfavoriet Roger Federer (ATP-8) treft maandag 24 februari om 16.00 uur Nederlandse tijd Benjamin Becker (ATP-90) uit Duitsland. Op het spel staat een plaats in de tweede ronde op hardcourttoernooi in Dubai.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Federer is verheugd om weer terug te zijn in Dubai. ”Het toernooi in Dubai is een erg belangrijk toernooi voor me. Wanneer ik goed speel in Dubai, speel ik de rest van het jaar sterk”, aldus ‘The FedExpress’. ”Ik ben hier met veel zelfvertrouwen en ik ben fysiek in orde. Ik kan lopen voor iedere bal en sta iedere ochtend zonder pijn op.”

Federer verloor nog nooit van Becker

Federer en Becker hebben drie keer eerder tegen elkaar gespeeld op het hoogste niveau. De laatste ontmoeting vond in 2012 plaats op het ATP-toernooi in Basel. In de eerste ronde van dit indoortoernooi was Federer in straight sets te sterk voor de huidige nummer 90 van de wereld.

Voor deze vierde ontmoeting verwacht ik opnieuw een gemakkelijke overwinning van de voormalig nummer één van de wereld.

Thiemo de Bakker – Philipp Kohlschreiber

Thiemo de Bakker (ATP-150) is in de eerste ronde van de Dubai Duty Free Tennis Championships gekoppeld aan top 30-speler Philipp Kohlschreiber (ATP-26). Deze partij staat op maandag 24 februari om 17.30 uur Nederlandse tijd gepland op het Centre Court in Dubai.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

De 25-jarige De Bakker is het jaar redelijk begonnen op hardcourt. De Hagenaar won vier van zijn zes wedstrijden en plaatste zich via het kwalificatietoernooi voor het hoofdschema in Dubai. De Bakker was in de kwalificaties te sterk voor Hamad Abbas Janahi en Marco Chiudinelli.

De als zevende geplaatste Kohlschreiber, die drie keer eerder in de tweede ronde in Dubai stond, bereikte dit jaar al drie kwartfinales op ATP-niveau. In Auckland, Zagreb en Rotterdam schopte hij het tot de laatste acht, telkens verloor hij in een driesetter.

Verdien geld dankzij De Bakker

Naast het live volgen van deze finale tussen De Bakker en Kohlschreiber kunt u ook geld verdienen dankzij de 25-jarige Nederlander. Een overwinning van De Bakker staat bij bookmaker Unibet genoteerd voor 3.60. Kohlschreiber is duidelijk de favoriet met een odd van 1.27.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws