Live streaming Australian Open: Rafael Nadal – Thanasi Kokkinakis

De als eerste geplaatste Rafael Nadal (ATP-1) treft thuisspeler Thanasi Kokkinakis (ATP-570) in de tweede ronde op de Australian Open 2014. De Spanjaard en Australiër worden om 04.00 uur Nederlandse tijd op het Centre Court verwacht op Melbourne Park.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Nadal, die in Doha zijn eerste toernooi van dit jaar wist te winnen, hoefde zich weinig in te spannen in de openingsronde. De 27-jarige Spanjaard zag tegenstander Bernard Tomic na de eerste set opgeven met een blessure aan zijn been. Op dat moment had ‘Rafa’ net de openingsset met 6-4 naar zich toe getrokken. Met Kokkinakis treft hij de tweede thuisspeler op rij.

Voor de pas 17-jarige Kokkinakis is het toernooi eigenlijk al geslaagd. De tiener, nummer 570 van de wereld, won in de eerste ronde verrassend van Nederlander Igor Sijsling en mag nu aantreden tegen Nadal, met wie hij op Roland Garros nog trainde. ”Ik kijk erg uit naar mijn wedstrijd tegen Rafa en hoop dat ik voor een verrassing kan zorgen”, vertelde Kokkinakis.

Nadal gemakkelijk naar derde ronde

Ik verwacht dat ‘Rafa’ zich zonder al te veel moeite gaat plaatsen voor de derde ronde in Melbourne. Deze mening wordt gedeeld door bookmaker Unibet, die een overwinning van Nadal waardeert voor 1.01. Een sensatie van Kokkinakis levert 30.00x het ingezette bedrag op.

Roger Federer – Blaz Kavcic

Roger Federer (ATP-6) maakt op donderdag 16 januari voor de tweede maal zijn opwachting op het eerste Grand Slam toernooi van het jaar. De 32-jarige Zwitser neemt het voor een plaats in de derde ronde op tegen de huidige nummer 99 van de wereld, Blaz Bavcic uit Slovenië. Deze partij staat om 07.00 uur Nederlandse tijd gepland.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Ik zet mijn geld voor deze wedstrijd op ‘The FedExpress’. In mijn ogen heeft Kavcic, die het vorig jaar schopte tot de derde ronde in ‘Down Under’, niet de kwaliteiten om het de viervoudig Australian Open-winnaar moeilijk te maken.

Verdien geld dankzij Nadal

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Nadal en Tomic, kunt u ook geld verdienen dankzij de Spanjaard. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Australian Open 2014