Live streaming Australian Open: Roger Federer en Andy Murray in actie

Viervoudig Australian Open-winnaar Roger Federer (ATP-6) maakt komende nacht voor het eerst zijn opwachting op de Australian Open 2014. De 32-jarige Zwitser treft thuisspeler James Duckworth (ATP-133) in de eerste ronde. Deze partij staat gepland om 04.30 uur Nederlandse tijd in de Rod Laver Arena.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Voor ‘The FedExpress’ wordt het morgen een speciale wedstrijd. De Zwitser komt namelijk voor de 57e keer op rij uit op een Grand Slam-toernooi, hiermee verbreekt hij het record dat hij deelde met Wayna Ferreira uit Zuid-Afrika. ”Ik ben erg trots dat ik het record nu alleen in handen heb”, aldus Federer. ”Ik hoop dat ik nog voor lange tijd actief kan zijn op dit niveau.”

Mijn verwachting is dat de Australian Open 2014 komende nacht nog niet eindigt voor ‘RF’. De 21-jarige Duckworth beschikt niet over de capaciteiten om ook maar in de buurt te komen van het niveau van Federer.

Andy Murray – Go Soeda

De als vierde geplaatste Andy Murray (ATP-4) start zijn Australian Open met een wedstrijd tegen Go Soeda (ATP-112). De Brit en Japanner verschijnen om 07.00 uur Nederlandse tijd op de baan om hun partij af te werken.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet TV. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Murray, drievoudig verliezend finalist op de Australian Open, speelde in Doha zijn enige officiele ATP-toernooi van dit jaar. In de eerste ronde was ‘Lazy English’ veel te sterk voor Mousa Shanan Zayed uit Qatar. Een ronde later verloor de Brit verrassend van Florian Mayer, die het uiteindelijk reikte tot de halve finale.

Ondanks zijn matige voorbereiding verwacht ik dat Murray weinig moeite zal hebben met Soeda. Ik zet in op een rappe straight sets overwinning voor de nummer vier van de plaatsingslijst.

Igor Sijsling ontmoet Thanasi Kokkinakis op Showcourt

De 26-jarige Igor Sijsling (ATP-) werkt dinsdag 14 januari vanaf 06.00 uur Nederlandse tijd zijn eerste ronde op de Australian Open 2014 af. ‘Sijs’ neemt het in de openingsronde op tegen wildcard-speler Thanasi Kokkinakis, de nummer 570 van de wereldranglijst. Deze partij is live te volgen via een stream van Unibet.

Sijsling kende geen goede voorbereiding op het eerste ‘Slam’ toernooi van 2014. De Amsterdammer verloor zowel in Brisbane als in Auckland al in de eerste ronde. De pas 17-jarige Kokkinakis speelde in Adelaide een demonstratietoernooi, de jonge Australiër wist hier verrassend te winnen van Ivan Dodig en Jeremy Chardy, die vorig jaar nog de kwartfinales haalde in Melbourne.

Bookmaker Unibet verwacht dat Sijsling zich plaatst voor de tweede ronde op de Australian Open 2014. Op de Nederlander staat een quote van 1.48. Een overwinning van Kokkinakis levert 2.60x het ingezette bedrag op.

Robin Haase – Donald Young

Robin Haase (ATP-45) is de vierde en laatste Nederlander in het enkelspel. De 26-jarige Hagenaar speelt komende nacht om 04.30 uur Nederlandse tijd tegen Donald Young (ATP-91). Op papier zou de Amerikaan geen probleem moeten zijn voor Haase, die de afgelopen twee jaar niet verder kwam dan de eerste ronde op de Australian Open. Ik verwacht dan ook dat de Nederlander met een vier sets overwinning van de baan stapt.

Live streaming en wedden via Unibet

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Australian Open 2014