Live streaming BNP Paribas Open: Robin Haase – John Patrick Smith

Robin Haase (ATP-46) speelt zaterdag 8 maart zijn eerste ronde partij op het grote Masters-toernooi in Indian Wells, de BNP Paribas Open 2014. De nummer één van Nederland treft John Patrick Smith (ATP-219) in de openingsronde. Beide heren worden om 02.00 uur Nederlandse tijd op de baan verwacht.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Haase en de BNP Paribas Open hebben nog geen goed huwelijk. De 26-jarige Hagenaar wist in de vier voorgaande edities slecht één keer de tweede ronde te bereiken. Dit lukte hem tijdens zijn debuut in 2008, toen hij na het succesvol doorlopen van de kwalificaties in de eerste ronde te sterk was voor Dusan Vemic.

Voor de 25-jarige Smith is het zijn eerste optreden op het ‘vijfde Slam’. De huidige nummer 219 van de wereld is voornamelijk veroordeeld tot het spelen van Future- en Challenger-toernooien. Zijn beste resultaat van dit jaar is een kwartfinale op het Challenger-toernooi in West Lakes.

Wedden op zege van Haase

Naast het live volgen van deze partij tussen Haase en laagvlieger Smith, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlander. Een overwinning van Haase staat bij bookmaker Unibet genoteerd voor 1.28. Smith is duidelijk de underdog, op de Australiër staat een odd van 3.45.

Agnieszka Radwanska – Heather Watson

Het damestoernooi in Indian Wells is vrijdag 7 maart aanbeland bij de tweede ronde partijen. Agnieszka Radwanska (WTA-3) neemt het hierin op tegen qualifier Heather Watson (WTA-134) uit Engeland. Deze partij staat om 20.00 uur Nederlandse tijd gepland en is live te volgen via Unibet.

Radwanska zal veel vertrouwen putten uit haar eerdere twee ontmoetingen met de 21-jarige Watson. De Poolse stond namelijk in totaal slechts zes games af tegen de huidige nummer 134 van de wereld. Ook voor deze derde ontmoeting is ‘Aga’ voor mij de grote favoriet voor de zege.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws