Live streaming finale Montpellier: Richard Gasquet – Gael Monfils

Tennisliefhebbers in Montpellier gaan vanmiddag genieten van een Frans onderonsje in de finale van het Open Sud de France toernooi. Titelverdediger Richard Gasquet (ATP-9) gaat het opnemen tegen Gael Monfils, de nummer dertig van de wereld. Gasquet en Monfils worden om 14.45 uur op het Court Central verwacht.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Gasquet en Monfils wisten beide het indoortoernooi van Montpellier al eens te winnen. Gasquet won het toernooi in 2006 en 2013. Monfils was in 2009 de sterkste op het Open Sud de France toernooi.

Tien keer eerder namen Gasquet en Monfils het tegen elkaar op, de head-to-head stand is op dit moment 5-5. De laatste confrontatie vond dit jaar plaats op het ATP-toernooi in Doha. Het was ‘La Monf’ die in de tweede ronde met een 6-2 7-5 zege van de baan stapte.

Finale Zagreb: Tommy Haas – Marin Cilic

Tommy Haas (ATP-12) speelt vanmiddag zijn eerste finale van dit seizoen. De 35-jarige Duitser treft om 17.00 uur titelverdediger en thuisspeler Marin Cilic in de eindstrijd van het PBZ Zagreb Indoortoernooi.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Haas bereikte de finale in Zagreb via een driesets overwinning op lucky loser Daniel Evans. Dit betekende tevens de 550e overwinning van de Duitser op de ATP-Tour. Cilic won op zijn beurt in straight sets van Bjorn Phau.

”Ik ben blij dat ik weer in de finale sta”, aldus Cilic. ”Ik heb goede herinneringen aan vorig jaar. Ik voel minder druk, aangezien ik het toernooi afgelopen jaar heb gewonnen. Toch ga ik er alles aan doen om ook dit jaar weer de sterkste te zijn.”

Finale Vina del Mar: Fabio Fognini – Leonardo Mayer

De laatste finale van zondag 9 februari gaat tussen Fabio Fognini (ATP-15) en Leonardo Mayer (ATP-91), die strijden om de titel in Vina del Mar. Deze partij gaat om 23.00 uur Nederlandse tijd van start en is live te volgen via Unibet TV.

Fognini presteert ook dit jaar erg sterk op het gemalen baksteen. De 26-jarige Italiaan kende in juli 2013 de beste maand uit zijn carriére met dertien overwinning op rij. Dit leverde twee ATP-titels en één ATP-finale op.

‘The Fog’ en Mayer speelde afgelopen jaar in Stuttgart voor het eerst tegen elkaar. Destijds was het Fognini die met een gemakkelijke zege van de baan stapte. De Italiaan is ook voor deze tweede ontmoeting de grote favoriet voor de overwinning.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws