Live streaming halve finale Parijs: Novak Djokovic – Roger Federer

ATP Masters Parijs. Novak Djokovic (ATP-2) en Roger Federer (ATP-6) staan vanmiddag tegenover elkaar in de halve finale van de BNP Paribas Masters. De twee toptennissers verschijnen om 14.00 uur op de indoorbaan in Parijs om hun partij af te werken.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

”Djoko” die dit indoorevenement in 2009 wist te winnen, gaf in een interview aan op zijn hoede te zijn voor de 32-jarige Federer. ”Je kan Federer niet onderschatten. Hij maakt momenteel zijn slechtste seizoen door in tien jaar, maar het blijft een gevaarlijke speler. Ik hoop dat ik mijn vorm van vandaag vast kan houden, want het was beter dan de voorgaande twee wedstrijden”, aldus Djokovic.

Hoewel Federer de laatste ontmoeting met Djokovic niet wist te winnen, geloofd de Zwitser wel degelijk in zijn kansen. ”Ik heb op dit moment meer zelf vertrouwen en geloof in mijn kansen. Een paar weken of maanden geleden had ik wellicht het gevoel dat ik weinig kans zou maken. Ik ga mijn beste spel spelen wat ook nodig is, want hij heeft een erg goed jaar.”

Mijn verwachting is dat Federer zich in een spannende driesetter plaatst voor de grote finale in Parijs. De Zwitser lijkt langzaam aan in zijn oude vorm terug te komen en blijft dan voor iedere andere toppers een geduchte tegenstander.

Rafael Nadal – David Ferrer

De tweede halve finale op de BNP Paribas Masters gaat tussen de als eerste geplaatste Rafael Nadal (ATP-1) en titelverdediger David Ferrer (ATP-3). De twee Spanjaarden worden omstreeks 17.00 uur op het Centre Court verwacht.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet TV. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Nadal en Ferrer hebben 26 keer eerder tegen elkaar gespeeld, 21 keer was het ”Rafa” die als winnaar van de baan stapte. De laatste overwinning van de kleine Ferrer dateert uit 2011, toen hij Nadal met 6-3 en 6-2 versloeg op het demonstratietoernooi in Abu Dhabi.

Ik denk dat Nadal, die de BNP Paribas Masters nog nooit wist te winnen, zich gemakkelijk gaat plaatsen voor de finale in Parijs. De Spanjaard heeft de overstap naar indoor goed doorstaan en verloor dit toernooi nog geen enkele set.

Verdien geld dankzij Federer

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Federer en Djokovic, kunt u ook geld verdienen dankzij de Zwitser. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws