Live streaming Rio de Janeiro: Rafael Nadal en Robin Haase in actie

Topseed Rafael Nadal (ATP-1) maakt woensdag 19 februari voor het eerst sinds zijn verloren Australian Open finale weer zijn opwachting op een ATP-toernooi. De 27-jarige Spanjaard is in de openingsronde van het graveltoernooi in Rio de Janeiro gekoppeld aan zijn landgenoot Daniel Gimeno-Traver (ATP-84). Beide heren worden om 00.30 uur Nederlandse tijd op het Centre Court verwacht.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Voor ‘Rafa’ wordt het zijn eerste gravelwedstrijd van dit jaar. Tegenstander Gimeno-Traver heeft er al vijf wedstrijden opzitten op het gemalen baksteen. Zijn beste resultaat is een kwartfinale op het kleine ATP-toernooi in Vina del Mar. Vorige week strandde de Spanjaard in de tweede ronde in Buenos Aires, na een nederlaag tegen Nicolas Almagro.

Ik zet deze wedstrijd mijn geld op Nadal. De huidige nummer één van de wereld heeft weliswaar niet veel wedstrijden in de benen, maar zal niet in de problemen komen tegen zijn lager geklasseerde landgenoot.

Robin Haase – Albert Montanes

Robin Haase (ATP-44) neemt het dinsdag 18 februari in de eerste ronde van het ATP 500-toernooi in Rio de Janeiro op tegen Albert Montanes (ATP-72). Deze partij staat om 22.30 uur Nederlandse tijd gepland op Court 1.

Haase heeft niet te klagen met de inmiddels 33-jarige Spanjaard als opponent. Montanes heeft namelijk al negen tien wedstrijden op rij niet meer gewonnen, waaronder negen eerste rondes. Zijn laatste overwinning boekte Montanes begin augustus, toen hij zich plaatste voor de halve finale op het graveltoernooi in Kitzbühel.

Ik verwacht dat Haase zich plaatst voor de tweede ronde op het grote graveltoernooi in Rio de Janeiro. Montanes zit al maanden zonder overwinning en lijkt steeds verder weg te zakken op de wereldranglijst.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws